Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Служба у справах дітей виконавчого комітету Степанівської сільської ради

Режим роботи служби у справах дітей: 

понеділок-четвер – з 8:00 до 17.00,
п’ятниця – з 8:00 до 16:00, обідня перерва – з 12:00 до 12:45.

Керівник служби – Ірина Леонідівна РАДУ.

Дні прийому громадян – щопонеділка, щовівторка, щочетверга з 8:00 до 12:00.

Адреса відділу: с. Яковлівка, вул. Покровська, 114, приміщення старостату № 3.

e-mail: ssd@stepanivska-rada.gov.ua


"Гаряча телефонна лінія" та телефон довіри 

Степанівської сільської ради  (048-53) 2-52-43
________________________________________________________________________________________________

 

Послуга соціального супроводу сімей

Соціальна послуга соціального супроводу сімей, у яких виховуються діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування – комплекс заходів, що передбачає допомогу в створенні та підтримці позитивного соціально-психологічного клімату в сім’ї, адаптацію дитини в нових умовах, створення належних умов для забезпечення індивідуальних потреб кожної дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, у розвитку та вихованні, захист майнових, житлових та інших прав дитини.

14:18 08.08.2024

Меморандум про співпрацю між службою у справах дітей та Роздільнянською філією Одеського ОЦЗ

Виконуючи доручення Служби у справах дітей Одеської обласної державної адміністрації,  між Роздільнянською філією Одеського ОЦЗ та службами у справах дітей територіальних громад Роздільнянського району було підписано меморандуми про співпрацю.

11:13 30.07.2024

Робочі будні спеціалістів служби у справах дітей

Під постійним контролем у Степанівській сільській громаді перебувають діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Так нещодавно представниками служби у справах дітей виконавчого комітету Степанівської сільської ради Іриною Раду та Оленою Хіщенко була надана допомога в організації медичного обстеження дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.

10:42 22.07.2024

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

У Степанівській сільській раді відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини, яке провела сільський голова Наталія Бараненко. Членами комісії були розглянуті питання щодо доцільності позбавлення батьківських прав громадянки П. відносно малолітніх дітей 2013, 2011, 2009 та 2008 років народження та громадянки Ц.  відносно малолітніх дітей 2016 та 2014 років народження.

16:30 11.07.2024

Раннє втручання - міждисциплінарна допомога сім’ям з дітьми раннього віку

Дослідження підтверджують, що перші роки життя дитини є визначальними для її подальшого росту та розвитку і впливають на її майбутнє. При цьому кожна дитина пізнає світ у своєму темпі і потребує різного обсягу зусиль з боку дорослих, особливо, якщо мова йде про дітей із порушеннями розвитку.

10:43 03.07.2024

Комісія з питань захисту прав дитини

Степанівський сільський голова Наталія Бараненко провела засідання комісії з питань захисту прав дитини.  Членами комісії були розглянуті питання щодо: затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав гр. Б., 1990 р.н.; визначення місця проживання малолітньої дитини 2013 р.н. разом із батьком, гр. Б., 1990 р.н.; про надання гр. Т., 2021 р.н., статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов, гр. Ч., 2008 року народження. Після розгляду на комісії дані питання були внесені до порядку денного виконавчого комітету Степанівської сільської ради.

13:25 12.06.2024

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

У Степанівській сільській раді відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини, яке провела сільський голова Наталія Бараненко. Членами комісії були розглянуті питання щодо надання згоди на відчуження житлового будинку та земельної ділянки; визначення місця проживання малолітньої дитини 2011 року народження та  доцільностості позбавлення батьківських прав гр. С. відносно малолітніх дітей у зв’язку із невиконанням нею батьківських обов’язків.  Після розгляду на комісії дані питання були внесені до порядку денного виконавчого комітету Степанівської сільської ради.

11:51 26.03.2024

Профілактичні рейди на території сільської ради

За дорученням Степанівського сільського голови Наталії Бараненко на території Степанівської сільської ради тривають профілактичні рейди з метою запобігання негативних явищ у сім’ях, профілактики домашньому насильству. Один з таких робочих виїздів до осель мешканців громади відбувся 13 березня. Участь у ньому взяли керівник служби у справах дітей сільської ради Ірина Раду, староста Гаївського округу Світлана Закревська, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету сільської ради Наталія Матраницька та інспектор ювенальної превенції Роздільнянського районного відділу поліції Дмитро Горобець.

09:23 15.03.2024

З поверненням на Батьківщину!

До Степанівської громади повернулись діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які походять з однієї родини та перебувають на первинному обліку служби у справах дітей виконавчого комітету Степанівської сільської ради. В перші дні війни вони були евакуйовані до Польщі з притулку для дітей «Теплий дім» служби у справах дітей Роздільнянської райдержадміністрації.

16:10 02.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень