A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Соціальна політика

Інформує відділ надання соціальних послуг

Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та особи з їх числа, які не мають житла, по досягненні ними 18-річного віку, можуть стати на квартирну чергу для отримання житла.

12:37 06.08.2021

Держава допомагає тим, хто її захищав: проєкт «Соціально-економічна підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та членів їхніх сімей»

Із метою підтримки реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та зміцнення громад в Україні, Європейський Союз підготував нову ініціативу, яка допоможе ветеранам знайти роботу чи розпочати бізнес, реалізувати свій потенціал та бути корисними для своїх громад. 

09:17 21.07.2021

До уваги мешканців Степанівської сільської ради!

Соціальні послуги (оформлення субсидій, надання пільг, отримання довідок, консультацій тощо) кожен мешканець громади може отримати лише за місцем свого проживання: жителі Гаївського, Марківського та Яковлівського старостинських округів – в адмінбудівлі свого старостату, а мешканці колишньої Степанівської сільської ради – в приміщенні сільської ради.

18:53 13.07.2021

До уваги отримувачів субсидій

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 р. № 420 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» вносяться зміни, що додаються:

15:54 17.05.2021

ПОЛОЖЕННЯ про відділ надання соціальних послуг Степанівської сільської ради

Положення про відділ надання соціальних послуг виконавчого комітету Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області та інформаційних карток адміністративних послуг соціального характеру

12:59 23.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень