Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Інформація для ВПО

Зміни у порядку призначення виплат для ВПО: найбільш незахищені громадяни і родини у скруті продовжать отримувати підтримку

11 липня Уряд прийняв постанову «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб», яка вносить зміни до порядку призначення виплат на проживання для ВПО.

21:19 15.07.2023

Соціальні послуги для ВПО у межах реалізації експериментального проекту

Кабінетом Міністрів України прийнята постанова від 21.03.2023 р. № 248 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах».

11:15 14.07.2023

Держпослуги на Гіді для переселенців, які шукають роботу

Не пошуком прихистку єдиним. Українці, які переїхали, рятуючись війни, також намагаються знайти роботу на новому місці. Саме тому ми зібрали добірку держпослуг на Гіді, які допоможуть кожному, хто шукає відповіді на питання «На що жити?» та «Що робити далі?»

09:46 16.05.2023

Допомога внутрішньо переміщеним особам

В Степанівській сільській раді побували представники благодійної організації «Карітас». Метою робочого візиту стала допомога внутрішньо переміщеним особам, які проживають на території громади. Прийоми громадян вказаної категорії були проведені в приміщенні сільської ради та на території старостинських округів. 

09:32 07.05.2023

ПРОЕКТ ВОЛОНТЕРСЬКОЇ ІНІЦІАТИВИ #ОДЕСА_ДОБРА

Війна – це катастрофічна подія, яка негативно впливає на всі аспекти життя населення. Крім фізичних руйнувань, війна спричиняє серйозні психологічні травми, такі як тривога, депресія, посттравматичний стресовий синдром (ПТСС), що призводить до серйозних наслідків для здоров’я населення.

10:02 17.04.2023

Чергова гуманітарна допомога від обласного координаційного штабу

Координаційний гуманітарний штаб при Роздільнянській районній державній адміністрації, отримав гуманітарну допомогу від Одеського обласного гуманітарного штабу. Відвантажені борошно, олія, цукор та макаронні вироби були розподілені між територіальними громадами району для подальшої видачі внутрішньо переміщеним особам.  Степанівський сільський голова Наталія Бараненко зазначила, що з даної гуманітарної допомоги були сформовані продуктові пакети, які отримують переселенці в межах Степанівської громади.  Разом наближаємо Перемогу!

09:13 25.03.2023

Щодо неприпустимості зловживання статусом ВПО

Внутрішньо переміщеною особою є громадянин України, іноземець або особа без громадянства, яка перебуває на території України на законних підставах та має право на постійне проживання в Україні, яку змусили залишити або покинути своє місце проживання у результаті або з метою уникнення негативних наслідків збройного конфлікту, тимчасової окупації, повсюдних проявів насильства, порушень прав людини та надзвичайних ситуацій природного чи техногенного характеру.

18:10 24.03.2023

Чергова гуманітарна допомога від обласного координаційного штабу

Завдяки вагомій підтримці начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка від координаційного гуманітарного штабу при Одеській ОВА до Роздільнянського району вкотре надійшов гуманітарний вантаж. 

16:18 13.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень