Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Актуальні новини Одещини, України та світу

Перегляньте свій словниковий запас

Кажуть, щоб щось змінити, починати варто тут і зараз — варіант «з понеділка» не працює. Тож пропонуємо просто зараз прогортати свій словниковий запас та викинути з нього зайве.

12:26 27.10.2023

Проєкт «Пліч -о-пліч» – це не просто про допомогу у відновленні постраждалих внаслідок збройної агресії рф населених пунктів Херсонщини – це про те, що ми, українці, спільними кроками у єдності допомагаємо один одному, разом відбудовуємо

Зазначаємо, що наразі у селі Киселівка Чорнобаївської територіальної громади завершені відновлювальні роботи щодо заміни покрівлі та вікон по 11-ти житлових будинках та тривають роботи ще по 8 житлових будинках. Сума витрат складає 3,432 млн грн.

11:50 27.10.2023

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ «ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ» ПРИ ОДЕСЬКІЙ ОВА ЩОДО БОРОТЬБИ ІЗ КОРУПЦІЄЮ ТА ЗДІЙСНЕННЯМ КОНТРОЛЮ ЗА НАЛЕЖНИМ ВИКОРИСТАННЯМ КОШТІВ, ВИДІЛЕНИХ З ФОНДУ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ

Продовжуємо роботу в напрямку висвітлення інформації щодо розподілу бюджетних коштів. Під головуванням заступника голови Одеської ОДА Сергія Кропиви відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість І підзвітність» при Одеській ОВА.

10:26 27.10.2023

Держпраці не припиняє консультувати працівників та роботодавців з найактуальніших питань

Ви чи ваш роботодавець не знаєте “Як бути в тій чи іншій ситуації?” Не знайшли відповідь або немає технічної можливості скористатися сайтом? Використайте сервіс «Інтерактивний інспектор»!

08:55 26.10.2023

«Волонтер БПД»

У наш час волонтерство стало потужним суспільним рухом та проявом самовідданої активності громадян. Без волонтерів важко уявити громадські організації чи благодійність в цілому. Саме тому система БПД потребує більше людей, які б проводили інформування населення про можливість отримати безоплатну правничу допомогу. Запрошуємо до співпраці активних людей.

17:51 25.10.2023

Держпраці проводить сеанс «прямої телефонної лінії»

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «Прямої телефонної лінії»:

15:03 25.10.2023

Європол підбив підсумки кампанії EMPACT щодо протидії торгівлі людьми з метою трудової експлуатації

З 13 по 21 вересня 2023 року Europol та Європейське управління праці провели скоординовані заходи щодо протидії торгівлі людьми з метою трудової експлуатації в сільськогосподарському секторі.

10:57 25.10.2023

Запрошуємо до участі у вебінарі «Залучення безробітних громадян до суспільно корисних робіт під час воєнного стану»!

Суспільно корисні роботи є тимчасовим видом трудової діяльності працездатних осіб. В умовах дії воєнного стану в країні така діяльність може бути направлена на виконання робіт, що мають оборонний характер, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного та безпосередньо воєнного характеру.

10:51 25.10.2023

27 жовтня відбудеться Радіодиктант національної єдності-2023

Авторкою тексту для цьогорічного диктанту стане поетеса, перекладачка, авторка прозових творів та лауреатка Шевченківської премії — Катерина Калитко. Читатиме його актор, театральний режисер та виконавець ролі у популярному фільмі «Довбуш» — Олексій Гнатковський.

10:42 25.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень