A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Роздільнянська філія Одеського обласного центру зайнятості інформує

Є-компенсація

Уряд затвердив новий порядок надання компенсацій роботодавцям за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних.

11:57 18.02.2023

Орієнтація на здобуття робітничих професій – одне з пріоритетних завдань Служби зайнятості

Про навчання у центрах професійно-технічної освіти ДСЗ щоразу під час особистих прийомів спеціалісти  Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості роз’яснюють безробітним. А метою і завданням щомісячних семінарів щодо орієнтації на навчання є  мотивація безробітних до здобуття актуальних робітничих професій з метою підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці та прискорення працевлаштування. На семінарах надається інформація про переваги  навчання в ДНЗ "Одеський ЦПТО ДСЗ", а в профінформаційному секторі філії відвідувачі мають можливість ознайомитися  з професіями (напрямком),  графіком та умовами навчання. Так, з початку року було проведено два заходи, залучено 12 осіб, та є відповідні результати.

11:29 17.02.2023

Центр зайнятості запрошує на навчання!

Роздільнянська філія Одеського обласного центру зайнятості запрошує усіх бажаючих на навчання (в т.ч. дистанційно) на базі одного з кращих навчальних закладів – Державний навчальний заклад «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості».

12:25 02.02.2023

Міні-ярмарок вакансій

          Третього лютого 2022 року в приміщенні Роздільнянської районної філії Одеського обласного центру зайнятості під замовлення керівника складу компанії «Дніпро-М» відбувся міні-ярмарок вакансій для шукачів роботи.

10:33 07.02.2022

Інформаційно-роз’яснювальна робота спеціалістів Роздільнянського центру зайнятості

З початку нового року у Роздільнянській районній філії профорієнтаційними послугами охоплено переважну більшість безробітних, які перебувають на обліку, а заходи для тих, хто шукає роботу, проводяться з врахуванням змін, внесених до ЄІАС. 

10:29 25.01.2022

Реєстрація в службі зайнятості

До Державної служби зайнятості за сприянням у працевлаштуванні можуть звертатись усі незайняті громадяни, які бажають працювати, а також зайняті громадяни, які бажають змінити місце роботи, працевлаштуватися за сумісництвом чи у вільний від навчання час. Реєстрація безробітних, які звертаються за сприянням у працевлаштуванні, проводиться центром зайнятості незалежно від зареєстрованого місця проживання чи перебування.

11:40 18.01.2022

Центр зайнятості запрошує на навчання!

Роздільнянська районна філія Одеського обласного центру зайнятості запрошує усіх бажаючих на навчання (в т.ч. дистанційно) на базі одного з кращих закладів освіти – Державного навчального закладу «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості».

09:45 11.11.2021

Ярмарка вакансій

22 вересня 2021 року в приміщенні Роздільнянської районної філії Одеського обласного центру зайнятості в рамках обласного ярмарку вакансій (у форматі марафону) відбувся ярмарок вакансій для шукачів роботи і роботодавців Роздільнянського району, в якому взяли участь представники  підприємств, які мають вакансії.

11:43 23.09.2021

Розвиток підприємництва в сфері сільського господарства

В рамках короткострокового навчання онлайн курсу «Школа Фермерства 2.0» Роздільнянська районна філія Одеського обласного центру зайнятості запрошує усіх бажаючих на навчання (в т.ч. дистанційно) на базі одного з кращих навчальних закладів – Державний навчальний заклад «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» за наступними найцікавішими програмами:

12:14 16.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень