A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

З Днем Незалежності, рідна Батьківщино!

Дата: 24.08.2021 07:49
Кількість переглядів: 550

Шановна ВЕЛИКА Степанівська громадо!

Сьогодні, 24 серпня, Україна відзначає найбільше державне свято – 30-річчя Незалежності. Воно встановлене на честь виняткової історичної події – ухвалення у 1991 році Верховною Радою Української РСР абсолютною більшістю голосів Акта проголошення незалежності України. Цей документ увінчав тисячолітні прагнення Українського народу мати власну суверенну державу і самостійно визначати свою долю. Для українців свобода і гідність завжди були основоположними цінностями. Вони спонукали до боротьби за незалежність.
Ця боротьба триває й нині. Українці змушені захищати від агресії територіальну цілісність і суверенітет своєї держави. Це боротьба не лише за людей і територію, а й за право бути собою, самим вирішувати, як жити і яке майбутнє обирати. Адже для українців свобода і гідність завжди були основоположними цінностями.
Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного здоров’я вам, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях! А нашій новоствореній Степанівській громаді –  процвітання та стрімкого розвитку на благо кожного її мешканця!
З Днем ??Незалежності, Україно!

З повагою Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громадиФото без опису

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень