Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановна ВЕЛИКА Степанівська громадо!

Дата: 01.06.2022 13:59
Кількість переглядів: 644

Ось і прийшло до нас літо, а разом з ним і улюблене свято малечі – Міжнародний день захисту дітей. День, який сьогодні набув особливого значення і потребує особливої уваги.

Діти – наше щастя, але водночас і величезна відповідальність. В ці непрості часи маленькі українці потребують особливого захисту. Вони повинні жити в мирному світі та з гідними можливостями для майбутнього. Вони повинні жити у світі, який не знає, що таке жорстокість, біль і насильство. Саме за це сьогодні борються наші захисники і ми віримо, що обов’язково переможемо! Переможемо заради наших дітей, заради їх майбутнього!

Символічно, що 1 червня відзначається ще одне, досить нове, свято на нашій планеті ? Всесвітній день батьків. Тож бажаємо всім матерям і татусям, щоб їх серця були спокійні за своїх синів та дочок – і маленьких, і дорослих. Щоб у кожній сім’ї панував мир, затишок і міцна любов.

Ці сьогоднішні свята не даремно поєднані, адже майбутнє дітей залежить від нас, дорослих, а наш завтрашній день залежить від них, маленьких. Нехай це майбутнє буде світлим, щасливим, сповненим посмішок, любові, і, обов’язково, МИРНИМ!

Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень