A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Навчання з членами добровільного формування цивільного захисту

Дата: 10.09.2022 12:03
Кількість переглядів: 274

Зважаючи на складну обстановку в державі та загрозу виникнення екстрених надзвичайних ситуацій, Степанівською сільською радою створено добровільне формування цивільного захисту для проведення допоміжних робіт із запобігання або ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, наслідків збройного конфлікту чи терористичних актів, а також для проведення відновлювальних робіт в умовах дії воєнного стану.

Таке формування цивільного захисту є тимчасовим добровільним об’єднанням громадян, яке діятиме на території Степанівської сільської ради. До його складу на добровільних засадах включаються громадяни України, які за станом здоров’я придатні до військової служби та не досягли граничного віку перебування військовозобов’язаних у запасі другого розряду. 

Восьмого вересня у будівлі Степанівської сільської ради відбулося навчання з членами добровільного формування цивільного захисту, яке провів завідувач навчально-консультаційного пункту в м. Роздільній навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Одеської області Сергій Решетняк. Участь у заході взяла сільський голова Наталія Бараненко.

Всі мешканці громади, які мають бажання вступити в дане добровільне формування, можуть заповнити анкету, яка знаходиться нас сайті https://dmpo.dsns.gov.ua в розділі «Я прагну стати добровольцем», або звернутись у Степанівську сільську раду до головного спеціаліста служби з питань цивільного захисту Анатолія Топчука (тел. 066-920-33-42

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень