A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Святкова зустріч працівників культури Степанівської громади

Дата: 10.11.2022 11:49
Кількість переглядів: 369

Дев’ятого листопада, у Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва, за ініціативою відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Степанівської сільської ради було організовано зустріч керівників клубних закладів та сільських бібліотекарів на базі Павлівської сільської бібліотеки.

Теплими словами привітала винуванців свята Степанівський сільський голова Наталія Бараненко. Наталія Вікторівна вручила подяки працівникам культури нашої громади та побажала всіляких гараздів людям, які несуть культуру до кожного серця, кожної душі, разом з тим примножуючи велич нашого краю.

Фото без опису

Це перша зустріч з початку повномасштабного вторгнення російського агресора, така тепла, насичена та довгоочікувана. Під час заходу учасники доєднались до написання Всеукраїнського радіодиктанту Національної єдності, під’єднались до онлайн-конференції «Культурні практики закладів та установ культури Одещини під час військових дій». Було підготовлено презентацію про цікаві факти української мови та писемності, проведена вікторина. Родзинкою заходу стало відкриття персональних виставок наших майстрів народного мистецтва.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень