A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

День захисту дітей в Степанівській громаді

Дата: 05.06.2023 11:07
Кількість переглядів: 48

Тиждень,що минає, був досить насиченим у Степанівській громаді. Особливо для діток, адже 1 червня відзначалося улюблене свято малечі – Міжнародний день захисту дітей.

Фото без опису

 
Діти – наше щастя, але водночас і величезна відповідальність. В ці непрості часи вони потребують особливого захисту. Повномасштабна збройна агресія росії проти України скалічила життя та долю маленьких українців. Дітей, які повинні жити в мирному світі та з гідними можливостями для майбутнього, у світі, який не знає, що таке жорстокість, біль і насильство. Саме за це сьогодні борються наші захисники і ми віримо, що обов’язково переможемо! 

Фото без опису
Першого червня на території Степанівської сільської ради відбулись розважальні заходи для дітей. Наші працівники культури зробили все можливе для того, щоб додати яскравих фарб у непросте дитинство, щоб діти змогли активно відпочити на свіжому повітрі, під теплими променями літнього сонечка. 

Фото без опису
Під час заходів, які проводились протягом всього дня, сільський голова Наталія Бараненко вітала малечу, дякувала організаторам - працівникам культури КЗ "Центр культури, дозвілля та спорту" Степанівської сільської ради (керівник Роман Ганган), пригощала діток смачним соком місцевого виробництва, який надав місцевий СП «ВІТМАРК УКРАЇНА», та цукерками. 

Фото без опису
Щиро дякуємо всім, хто цього дня дарував свято нашим дітям, хто надавав свою спонсорську допомогу для проведення заходів, хто балував малечу солодощами та різноманітними презентами. Всі ми робили прекрасну справу – турбувалися про наше найдорожче, про наших дітей. 

Фото без опису
Також 1 червня відзначався Міжнародний день батьків. Ці свята не даремно поєднані, адже майбутнє дітей залежить від нас, дорослих, а наш завтрашній день залежить від них, маленьких. Нехай це майбутнє буде світлим, щасливим, сповненим посмішок, любові, і, обов’язково, МИРНИМ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень