A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

З Днем Конституції України!

Дата: 29.06.2023 09:11
Кількість переглядів: 65

З нагоди Дня Конституції України, який вже другий рік поспіль наша держава відзначає в умовах війни, відбувся святковий концерт у Будинку культури с. Яковлівка. Тематичну програму підготували працівники культури – бібліотекар Ольга Стельмашенко, завідуюча Будинок культури Тетяна Айдарашвілі, художній керівник Тетяна Шевченко під керівництвом директора «Центру культури, дозвілля та спорту» Романа Гангана.

Фото без опису

Хвилиною мовчання присутні у залі вшанували пам’ять тих захисників, наших земляків, які віддали життя за свою Батьківщину, за кожного з нас.  

Фото без опису

З привітальним словом до громади звернулась сільський голова Наталія Бараненко, яка наголосила, що пишається мешканцями нашої громади, і дорослими, і дітьми, які мають активну громадянську позицію, постійну підтримують наші Збройні Сили, є справжніми патріотами своєї  Батьківщини. Наталія Вікторівна зазначила, що сьогодні на фронті українці захищають не лише рідну землю, а й основні права та свободи, визначені Конституцією нашої держави. На жаль, право на життя нині ми вимушені відстоювати у важких боях, але обов’язково переможемо, бо ми – українці - сильна, незламна і непереможна нація.

Фото без опису

Роман Миколайович зі сцени подякував захисникам України, у тому числі своїм побратимам, за можливість проводити подібні заходи в цей непростий для країни час, за те, що ми та наші діти живемо під мирним небом.

Фото без опису

Учасниками концертної програми були місцеві артисти, які вже помітно сумували за сценою та із задоволенням показували свої чудові номери.

Фото без опису

Також цього дня креативний захід провели працівники культури Гаївського старостинського округу – завідуюча сільським клубом Тетяна Ганган та бібліотекар Лариса Кравченко. Під їх керівництвом юні мешканці села проводили журналістське опитування з нагоди Дня Конституції та оцінювали відповіді дорослих.

Дякуємо всім учасникам сьогоднішніх заходів за позитивні емоції та активну участь в культурному житті громади. Разом – до Перемоги!

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень