Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановні освітяни Степанівської громади!

Дата: 01.10.2023 07:30
Кількість переглядів: 47

Прийміть сердечні вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!
Праця вчителя споконвіку була, є і залишатиметься найбільшим скарбом суспільства. Саме ці люди формують наше майбутнє, завдяки їх зусиллям наполегливо і послідовно прокладається стежина із країни дитинства і пізнання до широкої дороги життя. Саме вчителі відкривають перед всіма нами планету знань, дають перші незабутні уроки добра, чесності та справедливості, любові до батьків та рідної землі.

Фото без опису

Освітяни — то творці майбутнього держави, її інтелекту. Поки наші захисники виборюють це щасливе майбутнє України в запеклих боях на фронті, вчителі турбуються про нього, виховуючи справжніх українців у стінах навчальних закладів, пристосовуючись до складних реалій сьогодення.
Висловлюємо велику вдячність за нелегку, але таку важливу і благородну працю. Глибоко переконані в тому, що професіоналізм, відданість обраній справі та наша підтримка стануть запорукою подальшого розвитку освіти Степанівської громади. 
Від щирого серця бажаємо вам мирного неба над головою, щастя, міцного здоров’я, добробуту, віри у власні сили, невтомності у творчому пошуку. Щоб зерно знань, яке ви сієте, завжди проростало і давало могутній урожай!
З повагою – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень