Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

В Україні діє закон про заборону продажу ліків дітям

В Україні діє закон про заборону продажу ліків дітям

Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення зміни до статті 21 Закону України «Про лікарські засоби» щодо заборони продажу лікарських засобів особам, які не досягли чотирнадцяти років (малолітнім особам)» № 1668-IX, який Верховна Рада ухвалила 15 липня.

11:09 03.09.2021

29 серпня – День пам’яті захисників України

29 серпня – День пам’яті захисників України

29 серпня відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення. Тож у цей день висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих захисників, які втратили у війні з російським окупантом своїх синів, дочок, чоловіків, братів, сестер.

08:18 29.08.2021

Шановні   жителі та гості Роздільнянського району, від щирого серця вітаю Вас із Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Шановні жителі та гості Роздільнянського району, від щирого серця вітаю Вас із Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Цьогоріч незалежна Україна відзначає своє 30-річчя. І за ці роки всі ми пройшли чималий, часом тернистий, шлях: з досягненнями і поразками, з успіхами і помилками, але він непохитно веде до укріплення нашої могутності і незалежності..

11:02 23.08.2021

Де можна зробити щеплення від COVID-19?

Де можна зробити щеплення від COVID-19?

На базі Роздільнянського центру первинної медико-санітарної допомоги (м. Роздільна, вул. Привокзальна, 15) щодня з 9.00 до 17.00 працює стаціонарний пункт вакцинації.

13:18 13.08.2021

В ОДЕСЬКІЙ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ТА ЗАТВЕРДИЛИ ЗНАК «ВИРОБЛЕНО НА ОДЕЩИНІ»

В ОДЕСЬКІЙ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ТА ЗАТВЕРДИЛИ ЗНАК «ВИРОБЛЕНО НА ОДЕЩИНІ»

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький взяв участь у відкритому засіданні Одеської обласної тристоронньої соціально-економічної ради за участі представників Об’єднання організацій роботодавців та Федерації профспілок Одеської області. Основна мета засідання ? презентація та затвердження знаку – «Вироблено на Одещині», а також обговорення питання створення при обласній тристоронній соціально-економічній раді комісії по видачі знаку «Вироблено на Одещині».

11:56 13.08.2021

Про зміни у податковому законодавстві: одноразове добровільне декларування

Про зміни у податковому законодавстві: одноразове добровільне декларування

Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету

11:59 12.08.2021

Увага! Відключення світла сьогодні не буде!

Увага! Відключення світла сьогодні не буде!

Вчора повідомлялося про відключення електроенергії у низці населених пунктів Степанівської громади. Наразі ж наші електрики повідомили, що ремонтні роботи сьогодні не проводитимуться, тож світло буде.

09:56 12.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень