Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Українські медалісти Токіо-2020

Українські медалісти Токіо-2020

Завершилися Олімпійські ігри в Токіо-2020. За підсумками головної спортивної події чотириріччя українці завоювали 19 медалей (1 золота, 6 срібних і 12 бронзових). За цим показником наша збірна перевершила результат Ріо-2016, але встановила антирекорд за кількістю «золота». До вашої уваги всі українські медалісти Олімпіади в Токіо.

14:17 09.08.2021

Долучайся до Всеукраїнського культурно-освітнього марафону «Наша незалежність»

Долучайся до Всеукраїнського культурно-освітнього марафону «Наша незалежність»

Завтра, 10 серпня, стартує Всеукраїнський  культурно-освітній марафон «Наша незалежність» в рамках відзначення 30 річниці незалежності України. Він має на меті забезпечити поширення історичних фактів та матеріалів, що є знаковими  та визначними для становлення незалежності України. Охоплення Марафоном усієї території України дасть змогу забезпечити відродження історичних фактів окремих регіонів, а поширення інформації у соціальних мережах – підвищити зацікавленість більшого кола осіб.

11:45 09.08.2021

В УКРАЇНІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ЩЕПЛЕННЯ ВІД COVID-19 АМЕРИКАНСЬКОЮ ВАКЦИНОЮ MODERNA, 2 МЛН ДОЗ ЯКОЇ МИ ОТРИМАЛИ ВІД УРЯДУ США В МЕЖАХ ГЛОБАЛЬНОЇ ІНІЦІАТИВИ COVAX

В УКРАЇНІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ЩЕПЛЕННЯ ВІД COVID-19 АМЕРИКАНСЬКОЮ ВАКЦИНОЮ MODERNA, 2 МЛН ДОЗ ЯКОЇ МИ ОТРИМАЛИ ВІД УРЯДУ США В МЕЖАХ ГЛОБАЛЬНОЇ ІНІЦІАТИВИ COVAX

Moderna – це мРНК-вакцина, яка діє за тим самим принципом, що й вакцина Comirnaty від Pfizer-BioNTech. Вона також містить молекули мРНК, яка є своєрідною інструкцією до створення шипоподібного білка коронавірусу. Потрапляючи в клітини людини, вона вчить їх робити копії цього білка. Імунна система розпізнає, що білок не належить людині та виробляє антитіла до нього. Так організм вчиться, як захиститися в разі зустрічі зі справжнім вірусом.

11:43 03.08.2021

XVІ Український муніципальний форум

XVІ Український муніципальний форум

27-29 липня голова Степанівської громади Наталія Бараненко брала участь в XVІ Українському муніципальному форумі який продовжує багаторічну традицію Асоціації міст України збирати прихильників муніципального руху для обговорення нагальних питань місцевого самоврядування. Програма Форуму в м. Одеса передбачала три тематичні дні.

19:49 30.07.2021

Сьогодні – День хрещення Русі

Сьогодні – День хрещення Русі

В цей день православна церква вшановує пам’ять рівноапостольного князя Володимира, який і вважається головним хрестителем Русі. День Хрещення Русі в Україні щороку відзначається 28 липня. Проте це лише офіційна дата, точного дня започаткування християнства в Київській Русі ніхто не знає. Відомо тільки, що масове хрещення киян відбулося влітку 988 року.

11:22 28.07.2021

Наталія Бараненко – серед представників Одещини на XVІ  Українському муніципальному форумі

Наталія Бараненко – серед представників Одещини на XVІ Українському муніципальному форумі

Сьогодні в Одесі розпочав роботу XVІ Український муніципальний форум, який проводить Асоціація міст України. Учасниками XVІ Форуму стали голови громад, депутати місцевих рад, представники центральних органів державної влади, парламентарі. Серед закордонних гостей АМУ - Генеральний секретар Конгресу місцевих та регіональних влад Андреас Кіфер, спеціальний уповноважений уряду Німеччини з питань реформ у галузях урядування та децентралізації в Україні Ґеорґ Мільбрадт, а також представники партнерських асоціацій місцевого самоврядування з інших країн, міжнародні експерти. Відзначимо, що серед представників Одещини у форумі бере участь і голова нашої громади Наталія Бараненко.

17:12 27.07.2021

Інформація для представників малого та середнього бізнесу

Інформація для представників малого та середнього бізнесу

З метою збільшення інвестиційної та інноваційної привабливості області, забезпечення стабільності, збалансованості та ефективності економічної регіональної політики, формування сприятливих умов для ведення бізнесу, зростання ділової активності регіону, в рамках дії Меморандуму про співробітництво між Одеською обласною державною адміністрацією та громадською організацією “Всеукраїнська професійна асоціація підприємців” вказана громадська організація ініціює проведення зустрічей з підприємцями Одеської області.

15:38 27.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень