A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

В наших руках – майбутнє планети

В наших руках – майбутнє планети

Сьогодні – Міжнародний день Матері-Землі. А це – чудова нагода ще раз замислитися над тим, що кожен з нас може зробити для нашої прекрасної планети.

10:12 23.04.2021

Підписуйте документи онлайн!

Підписуйте документи онлайн!

Для реалізації функцій електронної демократії, забезпечення доступу українців до отримання публічних послуг онлайн, переходу до електронного документообігу, спрощення ведення бізнесу Міністерство цифрової трансформацій України запустило освітній серіал про електронний підпис, доступний за посиланням https://cutt.ly/xcS5OzU.

11:48 22.04.2021

Зміни в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги

Зміни в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги

Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову № 277 „Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України”.

10:24 22.04.2021

ЗЕМЕЛЬНІ ТОРГИ

ЗЕМЕЛЬНІ ТОРГИ

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЗЕМАГРОСЕРВІС» запрошує громадян, фермерів та сільськогосподарські підприємства взяти участь в земельних торгах у формі аукціону з продажу права оренди на 7 років на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Роздільнянського району Одеської області.

09:49 21.04.2021

НА ОДЕЩИНІ СТАРТУЄ НЕРЕСТОВА ЗАБОРОНА  НА ВИЛОВ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ

НА ОДЕЩИНІ СТАРТУЄ НЕРЕСТОВА ЗАБОРОНА НА ВИЛОВ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ

Нерест – особливий період у житті мешканців водойм. Від того наскільки успішно та вдало він пройде, залежать майбутні запаси водних біоресурсів. Старт нересту обумовлений наявністю сприятливих умов, до яких пристосований певний вид риби. Найбільше цей процес залежить від температури води, яка для кожного виду водних біоресурсів є різною. Якщо температура води виходить за ці межі, нерест риби може взагалі не відбутися або пройти частково. Ікринки і молодь риби, яка виводиться з них, надзвичайно чутливі до тепла і холоду. Від різкої зміни температури вони можуть загинути.

11:23 20.04.2021

Статистика знов погіршується

Статистика знов погіршується

Протягом тижня (з 9 по 15 квітня) у Роздільнянському районі лабораторно підтверджено 143 хворих на коронавірус. Найбільше - у Роздільнянській ТГ (42) і у Великомихайлівській (41). Степанівська громада має 2 нових хворих.

16:04 16.04.2021

Профілактика отруєнь бджіл пестицидами – у полі зору Держпродспоживслужби в Одеській області

Профілактика отруєнь бджіл пестицидами – у полі зору Держпродспоживслужби в Одеській області

Отруєння бджіл у більшості випадків відбувається через несвоєчасну інформацію бджолярів про час, місце та характер хімічних обробок полів з боку організацій, що проводять таку роботу, порушення ними правил застосування пестицидів та безконтрольне використання небезпечних для бджіл препаратів. Часто отруєння відбувається при авіаційних обробках або коли проходить обприскування при підвищеній силі вітру (більше 5 м/с). При цьому виникає знос препарату до зони інтенсивного льоту бджоли або безпосередньо на територію пасіки.

12:55 15.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень