Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Наталія Бараненко – серед представників Одещини на XVІ  Українському муніципальному форумі

Наталія Бараненко – серед представників Одещини на XVІ Українському муніципальному форумі

Сьогодні в Одесі розпочав роботу XVІ Український муніципальний форум, який проводить Асоціація міст України. Учасниками XVІ Форуму стали голови громад, депутати місцевих рад, представники центральних органів державної влади, парламентарі. Серед закордонних гостей АМУ - Генеральний секретар Конгресу місцевих та регіональних влад Андреас Кіфер, спеціальний уповноважений уряду Німеччини з питань реформ у галузях урядування та децентралізації в Україні Ґеорґ Мільбрадт, а також представники партнерських асоціацій місцевого самоврядування з інших країн, міжнародні експерти. Відзначимо, що серед представників Одещини у форумі бере участь і голова нашої громади Наталія Бараненко.

17:12 27.07.2021

Інформація для представників малого та середнього бізнесу

Інформація для представників малого та середнього бізнесу

З метою збільшення інвестиційної та інноваційної привабливості області, забезпечення стабільності, збалансованості та ефективності економічної регіональної політики, формування сприятливих умов для ведення бізнесу, зростання ділової активності регіону, в рамках дії Меморандуму про співробітництво між Одеською обласною державною адміністрацією та громадською організацією “Всеукраїнська професійна асоціація підприємців” вказана громадська організація ініціює проведення зустрічей з підприємцями Одеської області.

15:38 27.07.2021

Перша медаль України на Олімпійських Іграх

Перша медаль України на Олімпійських Іграх

Дар'я Білодід здобула першу медаль для України на Олімпійських Іграх у Токіо. Вона отримала «бронзу» в змаганнях з дзюдо. 20-річна українська дзюдоїстка виборола бронзову медаль у ваговій категорії до 48 кг.

14:08 24.07.2021

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ОДЕСЬКОГО РЕГІОНУ!

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ОДЕСЬКОГО РЕГІОНУ!

З метою забезпечення захисту здоров’я громадян, а також посилення боротьби з незаконним обігом пального на території Одеської області обласна державна адміністрація закликає жителів Одещини сприяти припиненню тіньового ринку нафтопродуктів на території області.

08:46 23.07.2021

УКРАЇНА ВІДКРИВАЄ ВАКЦИНАЦІЮ ПРОТИ COVID-19 ДЛЯ ВСІХ ОХОЧИХ

УКРАЇНА ВІДКРИВАЄ ВАКЦИНАЦІЮ ПРОТИ COVID-19 ДЛЯ ВСІХ ОХОЧИХ

Україна відкриває останній – 5-й етап вакцинації населення проти COVID-19, на якому щеплюватимуть усіх охочих віком від 18 років.  При цьому пріоритет надаватиметься вразливим групам населення, зокрема людям віком від 60 років та людям із супутніми захворюваннями.

10:14 21.07.2021

Безпечного куріння не існує!

Безпечного куріння не існує!

У середньому, курці живуть на 16 років менше за некурців, а якість їхнього життя часто є суттєво гіршою через захворювання, викликані вживанням тютюну. Задумайтесь!

14:16 19.07.2021

НОВА ЗЛІТНО-ПОСАДКОВА СМУГА АЕРОПОРТУ «ОДЕСА», ЯКУ ЗБУДУВАЛИ В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО», ПРИЙНЯЛА ПЕРШИЙ РЕЙС

НОВА ЗЛІТНО-ПОСАДКОВА СМУГА АЕРОПОРТУ «ОДЕСА», ЯКУ ЗБУДУВАЛИ В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО», ПРИЙНЯЛА ПЕРШИЙ РЕЙС

Сьогодні, в аеропорту «Одеса» відкрили нову злітно-посадкову смугу. Першим, на нову смугу приземлився літак, авіакомпанії SkyUp Airlines PQ107, який здійснив рейс Київ (Бориспіль) – Одеса.

15:29 16.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень