Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

18 вересня - Всесвітній день прибирання

18 вересня - Всесвітній день прибирання

У суботу, 18 вересня, відбудеться Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Понад 20 мільйонів активістів у 180 країн світу вийдуть на вулиці, в парки та сквери, аби зробити своє містечко та країну чистішою. В акції бере участь уся Україна, зокрема й наша Степанівська громада.

15:13 15.09.2021

В ОБЛАСНОМУ ЦЕНТРІ ВІДБУЛОСЬ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ РАДИ

В ОБЛАСНОМУ ЦЕНТРІ ВІДБУЛОСЬ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ РАДИ

Під керівництвом голови Одеської ОДА Сергія Гриневецького і за підтримки Офісу Президента в регіоні впроваджується проєкт нової інвестиційної політики ProUkraine. В його інфраструктурі є три механізми, завдяки яким місцева влада зможе грамотно співпрацювати з зовнішніми та внутрішніми інвесторами, а також залучати нових. Це – Департамент інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності, міжнародних відносин і туризму Одеської ОДА, Агенція регіонального розвитку Одеської області та Рада Інвесторів.

09:59 15.09.2021

ОДЕЩИНА ЗУСТРІЛА ГЕРОЇВ ПАРАЛІМПІАДИ ТОКІО-2020

ОДЕЩИНА ЗУСТРІЛА ГЕРОЇВ ПАРАЛІМПІАДИ ТОКІО-2020

Після виступу в Токіо на Батьківщину повернулися члени національної паралімпійської збірної - мешканці Одещини, Вінниччини та Дніпропетровщини, яких зустрічали в міжнародному аеропорту "Одеса". Урочисто привітали атлетів з переможним поверненням заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Світлана Фабрикант, начальник управління фізичної культури і спорту ОДА Валентина Кольчак, начальник регіонального центру фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Вячеслав Гашибаязов, рідні та друзі.

15:48 08.09.2021

Пероральна імунізація диких м’ясоїдних тварин

Пероральна імунізація диких м’ясоїдних тварин

Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області інформує, що з метою забезпечення стабільної епізоотичної ситуації на території області зі сказу тварин та відповідно до наказу в.о. голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 06.08.2021 р. № 532 “Про організацію заходів з проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин у 2021 році  за допомогою авіації), з вересня  2021 року в Одеській області розпочнеться планова пероральна імунізація диких м’ясоїдних тварин проти сказу.

15:22 06.09.2021

Маємо вже 89 медалей на Паралімпійських іграх у Токіо

Маємо вже 89 медалей на Паралімпійських іграх у Токіо

24 серпня розпочалися XVI літні Паралімпійські ігри у Токіо-2020. Україну на них представляють 143 спортсмени, що змагаються у 15 видах спорту.  Це - бадмінтон, веслування академічне, велосипедний спорт (трек, шосе), голбол, дзюдо, легка атлетика, теніс настільний, пауерліфтинг, параканое, паратріатлон, плавання, стрільба кульова, стрільба з лука, тхеквондо, фехтування на візках. 

12:38 03.09.2021

В Україні діє закон про заборону продажу ліків дітям

В Україні діє закон про заборону продажу ліків дітям

Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення зміни до статті 21 Закону України «Про лікарські засоби» щодо заборони продажу лікарських засобів особам, які не досягли чотирнадцяти років (малолітнім особам)» № 1668-IX, який Верховна Рада ухвалила 15 липня.

11:09 03.09.2021

29 серпня – День пам’яті захисників України

29 серпня – День пам’яті захисників України

29 серпня відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення. Тож у цей день висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих захисників, які втратили у війні з російським окупантом своїх синів, дочок, чоловіків, братів, сестер.

08:18 29.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень