A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Освіта, культура, молодь та спорт

«Спільно до навчання»

У межах ініціативи «Спільно до навчання» тисяча опорних шкіл України отримали від ЮНІСЕФ по 3 тисячі доларів у гривневому еквіваленті для підтримки безперервного навчання дітей цього навчального року. Одноразовий грант допомагає опорним школам забезпечувати навчальний процес в умовах воєнного часу.

19:20 19.01.2023

Новий генератор для Яковлівського опорного закладу загальної середньої освіти

Степанівською сільською радою придбано новий генератор, потужністю 25 кВтА, для обслуговування котельної Яковлівського опорного закладу загальної середньої освіти. За словами сільського голови Наталії Бараненко, дизельний генератор забезпечить безперебійну роботу електричного обладнання газової котельні, що є одним із найважливіших факторів для відновлення очного навчання в освітньому закладі в умовах аварійного відключення світла. На купівлю даного додаткового джерела електроенергії із сільського бюджету було виділено 640 тисяч гривень.

10:30 02.01.2023

Увага! Конкурс!

Степанівська сільська рада оголошує конкурс на зайняття посади керівників комунальних закладів Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Яковлівського опорного закладу загальної середньої освіти 

14:48 20.06.2022

Всеукраїнський табір "Запорізька Січ"

Увага! Проходить реєстрація на проведення польового, наметового табору "Запорізька Січ" для молоді, який базуватиметься в с. Канівське Запорізької області.

16:07 19.07.2021

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В VI МІЖНАРОДНОМУ МІЖДИСЦИПЛІНАРНОМУ КОНКУРСІ ІМЕНІ ВОЛОДИМИРА МАНЯКА ТА ЛІДІЇ КОВАЛЕНКО

Організатори: Міністерство освіти і науки України, Інститут історії України НАН України, Український науково-дослідний та освітній центр дослідження Голодомору (HREC in Ukraine), Національна спілка краєзнавців України, Науково-освітній консорціум вивчення Голодомору при Канадському інституті українських студій університету Альберти.

10:24 25.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень