Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Степанівської сільської ради

Підтримка захисників України

У школах Степанівської громади, паралельно з навчальним процесом, триває активна волонтерська робота. Колективи Степанівського та Яковлівського опорних закладів загальної середньої освіти при кожній нагоді надають посильну підтримку воїнам Збройних Сил України, проводячи благодійні ярмарки, збираючи одноденний заробіток тощо.

18:09 13.02.2024

Вітаємо хореографічний колектив «Aks Dance» з успішним виступом на фестивалі "ENERGY DANCE & MUSIC FEST"

27 січня в місті Одеса відбувся Всеукраїнський багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв "ENERGY DANCE & MUSIC FEST", в якому взяв участь хореографічний колектив «Aks Dance» Степанівського сільського Будинку культури.  Дівчатка гідно представили громаду на заході та за результатами оцінювання посіли почесне друге місце. Дякуємо художньому керівнику Наталії Аксентій та юному хореографу Марії Аксентій за розвиток талановитої молоді.

08:35 29.01.2024

День Соборності в Степанівській громаді

22 січня 1919 року навіки вкарбувалося в історію українського народу як величне національне свято. Саме в цей день було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, який увійшов в історію українського народу як свято національної єдності. 

16:50 22.01.2024

Інструктаж освітян на протипожежну тематику

Наразі школярі Степанівської громади перебувають на зимових канікулах, після яких продовжиться очне навчання. В рамках підготовки до початку другого семестру робочою групою, до складу якої увійшли представники Роздільнянського РУ Головного управління ДСНС України в Одеській області, на чолі зі Степанівським сільським головою Наталією Бараненко, було відвідано заклади освіти громади. 

18:39 17.01.2024

Змістовні канікули у школярів Степанівської громади

Активно та змістовно проходять зимові канікули у старшокласників Яковлівського опорного закладу загальної середньої освіти Степанівської сільської ради. Разом із вчителем захисту України Романом Ганганом вони відправились до гірськолижного курорту Славське, де проводять незабутні дні серед засніжених гір, у мальовничому українському селі.

12:16 12.01.2024

Робоча нарада з питань освіти

Степанівський сільський голова Наталія Бараненко провела нараду з представниками педагогічного та батьківського колективів Яковлівського опорного закладу загальної середньої освіти. Спільно з директором школи Ларисою Бойченко були обговорені поточні робочі питання, зокрема, щодо підвезення учнів до навчального закладу.

09:48 09.01.2024

Благодійний концерт нашого земляка Юрія Городецького

В Роздільнянському Палаці культури відбувся благодійний концерт нашого земляка, мужнього і дуже талановитого воїна, фіналіста "Голосу країни" Юрія Городецького. З усіх куточків Степанівської громади поспішали і дорослі, і малі, щоб побачити на сцені нашого захисника та почути його неймовірний голос. У жовтні ми всією громадою вболівали за Юрія, який вражав українців неймовірним виконанням пісень. 

14:25 10.12.2023

Виїзний день відкритих дверей для школярів Роздільнянського району

Представники Одеського державного університету внутрішніх справ провели виїзний день відкритих дверей для учнів 11-х класів Роздільнянського району, який відбувся в Роздільнянському палаці культури. Участь у заході взяли одинадцятикласники Степанівської громади – учні Степанівського та Яковлівського опорних закладів загальної середньої освіти.

20:09 22.11.2023

Захоплюючі подорожі для діток громади

20 листопада відзначається Всесвітній день дитини. З цієї нагоди Степанівською сільською радою під керівництвом голови Наталії Бараненко та керівником служби у справах дітей виконавчого комітету сільської ради Іриною Раду була організована розважальна поїздка в м. Одеса для 71 дітини пільгової категорії. Наші дітки відвідали Одеський дельфінарій «Немо» та побували на виставі «Чиполіно» в Одеському академічному театрі музичної комедії ім. М. Водяного.

11:09 22.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень