Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Степанівської сільської ради

Запрошуємо до Молодіжної ради!

Ти молодий, активний та амбітний? Тобі не байдужа доля маленької Батьківщини, у тебе багато цікавих ідей, ти готовий зробити внесок у розвитку нашої громади? Подавай заявку на членство у Молодіжній раді!

12:58 31.08.2023

Триває ремонт другої частини укриття

Відбулась робоча зустріч Степанівського сільського голови Наталії Бараненко з керівником підрядної організації, що займається облаштуванням другої частини найпростішого укриття в Яковлівському опорному закладі загальної середньої освіти. Разом з директором закладу Ларисою Бойченко та начальником управління земельних відносин, економічного розвитку, інфраструктури та інвестицій сільської ради Ігорем Романенком оглянули хід робіт.   Як вже повідомлялось, по завершенні ремонту буде можливість запустити заклад на повну потужність в прийдешньому навчальному році.

09:12 31.08.2023

Відкриття "Класу безпеки" в Яковлівському ОЗЗСО

Яковлівський опорний заклад загальної середньої освіти став учасником Всеукраїнського проєкту «Клас безпеки", метою якого є вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги.

13:36 30.08.2023

Герої не вмирають!

24 серпня є і завжди буде символічним і надзвичайно важливим днем для кожного українця, навіть попри намагання ворогів зламати наш дух та знищити нас фізично. Ставлення до Дня Незалежності України радикально змінилося, коли волю, свободу і незалежність нам довелося виборювати зі зброєю в руках. 

09:20 25.08.2023

"Непереможна Україна"

Напередодні 32-ї річниці Дня Незалежності України в Степанівському Будинку культури відбувся концерт "Непереможна Україна" за участю зразкових колективів районного Палацу культури та Роздільнянської школи мистецтв під керівництвом Заслуженої працівниці культури України Наталії Пояцики.

21:16 23.08.2023

Святкування Дня Державного прапора в Степанівській громаді

23 серпня, на День Державного Прапора України, учасники традиційного районного автопробігу "Єднаймося під Прапором України!" відвідали всі старостати та привітали ВЕЛИКУ Степанівську громаду на урочистій зустрічі в її адміністративному центрі - Степанівці. У кожному пункті спільно виконали головну пісню країни - Державний Гімн. 

16:38 23.08.2023

Рухаємось до Перемоги

19 серпня в затишному та дуже гарному селі Кулевча Білгород-Дністровського району відбувся другий етап обласних спортивних змагань «Рухайся до Перемоги» серед голів територіальних громад, їхніх заступників і старост старостинських округів Одеської області. До складу команди  від Роздільнянського району увійшли три представника Степанівської громади – сільський голова Наталія Бараненко та депутати Роман Ганган та Ігор Гофман.

11:41 20.08.2023

Робоча зустріч щодо капітального ремонту Яковлівського опорного закладу загальної середньої освіти

15 серпня з робочим візитом у Степанівській сільській раді побували представниці Європейського інвестиційного банку "Програма з відновлення України" Тетяна Хоменко та Наталя Гусєва. 

08:29 18.08.2023

Підготовка до нового навчального року

Триває ремонт другої частини найпростішого укриття в Яковлівському опорному закладі загальної середньої освіти. Даний процес знаходиться під особистим контролем Степанівського сільського голови Наталії Бараненко. Наталія Вікторівна разом з першим заступником Ольгою Колодєєвою та директором закладу Ларисою Бойченко вкотре оглянули хід виконання робіт.

16:20 17.08.2023

Степанівська збірна – срібні призери спортивних ігор Одещини з футболу сезону 2023 року серед сільських громад

У селі Маяки Одеського району відбулись фінальні змагання спортивних ігор Одещини з футболу сезону 2023 року серед сільських громад. Збірна команда Степанівської сільської громади зустрілась у фінальному поєдинку з командою Кулевчанської громади. Результат матчу – 3:0 на користь наших суперників. Таким чином Степанівська збірна посіла почесне друге місце в змаганнях досить високого рівня, адже участь в них взяли 18 громад Одещини.

20:15 13.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень