Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Степанівської сільської ради

"Заряджені гідністю та жагою свободи!"

В Україні 21 листопада відзначається День гідності та свободи. Його встановлено указом Президента від 13 листопада 2014 року на честь початку цього дня двох знаменних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року,

17:19 21.11.2023

Перемога Степанівських баскетболістів у зональних змаганнях спортивних ігор Одеської області з баскетболу

У суботу, 11 листопада, на території Степанівської сільської громади вперше проводилися обласні зональні змагання з баскетболу серед чоловічих команд сільських рад "Рухайся до Перемоги" на підтримку Збройних Сил України. Участь в урочистому відкритті заходу взяла сільський голова Наталія Бараненко. 

10:22 13.11.2023

Пишаємось талановитим земляком Юрієм Городецьким

У неділю, 29 жовтня, відбувся суперфінал “Голосу країни”, який цьогоріч проходив у Варшаві. Протягом всього 13-го сезону ми вболівали за нашого земляка, захисника України, батька двох синів – 25-річного Юрія Городецького з села Марківка. 

11:03 31.10.2023

Юні футболісти Степанівської громади привезли чергові нагороди із серця мальовничих Карпат - курортного Буковелю

Протягом трьох днів команда «ЮНІОРів» під керівництвом тренера, директора Центру культури, дозвілля та спорту Романа Гангана, змагалась із сильними суперниками із різних куточків України. Серед них – переважно команди обласних дитячих спортивних шкіл. Суперники були сильні, але юні футболісти Степанівської громади показали високий рівень гри, наполегливість та жагу до Перемоги. У результаті восьми запеклих ігор «ЮНІОРи» посіли почесне третє місце, поступившись лише команді Львівської ДЮСШ та Жмеринській міській команді Вінницької області.

17:03 25.10.2023

Захоплююча поїздка в обласний центр для юних футболістів

Юні футболісти Степанівської сільської громади цьогоріч показують гарні результати на змаганнях різного рівня. Так, під час літніх канікул три команди «ЮНІОР», до складу яких увійшли хлопчики та дівчатка різних вікових груп, привезли золоті та срібні медалі з турнірів, що проходили в курортному Буковелі. 

10:38 08.10.2023

Разом – до Перемоги!

В рамках відзначення Дня захисників та захисниць України навчальними закладами Степанівської громади були проведені благодійні акції. Під час цих заходів для наших воїнів було зібрано велику кількість смаколиків, засобів гігієни та інших необхідних речей.

14:48 04.10.2023

Низький уклін та щира вдячність за мирне небо

Цього року вперше ми відзначали День захисників і захисниць України 1 жовтня, за новоюліанським календарем. Напередодні цієї дати в Степанівському Будинку культури відбувся благодійний концерт на підтримку українських воїнів, наших захисників та захисниць , на який завітали мешканці громади із різних її куточків.

09:53 03.10.2023

Поповнення шкільного автопарку

У м. Одеса відбулась передача Степанівській сільській громаді шкільного автобусу вітчизняного виробництва марки «Еталон», ключі від якого отримала сільський голова Наталія Бараненко. 

11:29 07.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень