Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Степанівської сільської ради

Степанівська збірна з футболу - у фіналі спортивних ігор Одещини з футболу-2023!

У селі Усатове Одеського району відбулись півфінальні змагання спортивних ігор Одещини з футболу сезону 2023 року серед сільських громад «Колос». Сільські команди Степанівської, Усатівської та Знам'янської громад змагались за вихід у фінал.

09:35 10.08.2023

Підготовка навчальних закладів до 2023-2024 навчального року

Поки школярі Степанівської громади насолоджуються теплими літніми днями, триває підготовка закладів освіти до початку нового навчального року. Керівництвом сільської ради, депутатським корпусом, виконавчим комітетом, відділом освіти, культури, молоді та спорту та колективами закладів освіти проводяться всі необхідні підготовчі роботи. 

22:52 09.08.2023

Перемога Степанівських футболістів у зональних змаганнях спортивних ігор Одеської області з футболу «Колос»

У селі Великоплоське Роздільнянського району відбулись зональні змагання спортивних ігор Одеської області з футболу сезону 2023 року серед сільських громад «Колос». У змаганнях брали участь три сільські команди: Степанівська, Великоплосківська та Новоборисівська.

09:50 04.08.2023

"ЮНІОР" подорожує Україною

З Буковелю повернулись юні футболісти Степанівської громади, їх тренери та група підтримки. Нагадуємо, збірна команда сільської громади "ЮНІОР" брала участь у футбольному турнірі Ю-12, що проходив у курортному Буковелі на підтримку Збройних Сил України.

18:17 08.07.2023

На футбол – до Буковелю

На футбольний турнір до Буковелю Ю-12 відправилась збірна команда Степанівської сільської громади "ЮНІОР". Проводжали юних футболістів керівництво сільської ради, батьки, представники депутатського корпусу.

16:23 30.06.2023

З Днем Конституції України!

З нагоди Дня Конституції України, який вже другий рік поспіль наша держава відзначає в умовах війни, відбувся святковий концерт у Будинку культури с. Яковлівка. Тематичну програму підготували працівники культури – бібліотекар Ольга Стельмашенко, завідуюча Будинок культури Тетяна Айдарашвілі, художній керівник Тетяна Шевченко під керівництвом директора «Центру культури, дозвілля та спорту» Романа Гангана.

09:11 29.06.2023

"З Україною в серці"

У Будинку культури с. Степанівка відбувся концерт «З Україною в серці», приурочений до Дня Конституції України. Розпочався урочистий захід з привітання сільського голови Наталії Бараненко. Наталія Вікторівна представила публіці народний вокальний гурт «Зоряни» Роздільнянського міського Палацу культури під керівництвом відомого на Роздільнянщині волонтера, громадського діяча, голови ГО «Громада Роздільнянщини" Володимира Василенка, який завітав у Степанівську громаду з творчою програмою.

20:23 28.06.2023

"Щастя України – в посмішці дитини"

Із захоплюючою концертною програмою "Щастя України – в посмішці дитини" у Степанівці побував творчий колектив та вихованці «Центру творчості дітей та учнівської молоді».

10:32 25.06.2023

Рухаймось до ПЕРЕМОГИ!

16 червня у місті Роздільна пройшли змагання "Рухайся до ПЕРЕМОГИ" на підтримку Збройних Сил України. Участь у спортивному заході взяли збірні команди територіальних громад Роздільнянського району, до складу яких входили голови територіальних громад, їх заступники і старости старостинських округів, депутати, члени виконавчих комітетів, працівники органів місцевого самоврядування. Учасники змагалися з таких видів спорту: футзал, волейбол, шашки, шахи, дартс, гирьовий спорт, настільний теніс та більярд. 

11:47 19.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень