Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні аграрії та товаровиробники Степанівської громади, наші трудівники сільського господарства!

Шановні аграрії та товаровиробники Степанівської громади, наші трудівники сільського господарства!

Щиро вітаємо вас із професійним святом! У цей дуже непростий час ви розумом і руками, серцем і душею щодня долучаєтесь до важливих аграрних справ, встигаючи бути дбайливими господарями, наповнювати бюджет громади, допомагати нашим захисникам наближати таку омріяну Перемогу.  З почуттям безмежної поваги дякуємо усім працівникам сільського господарства за самовіддану працю, за розуміння і мудрість, за натруджені руки. Глибока шана всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.

08:06 19.11.2023

Спільне засідання земельної та майнової комісій

Спільне засідання земельної та майнової комісій

Відбулось спільне засідання постійних профільних комісій сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою та екології навколишнього середовища (голова – Геннадій Келлер) та з питань житлово-комунального господарства, управління майном, регуляторної політики, законності, депутатської діяльності та етики (голова – Віталій Костюк). Присутніми депутатами-членами комісій було опрацьовано 51 питання. Всі вони увійдуть до порядку денного наступної сесії сільської ради. У роботі комісії взяла участь сільський голова Наталія Бараненко.

10:52 18.11.2023

Оголошення про сесію сільської ради

Оголошення про сесію сільської ради

22 листопада 2023 року о 13:00 в залі засідань Степанівської сільської ради відбудеться чергове, тридцять перше, засідання сесії Степанівської сільської ради восьмого скликання.

16:21 17.11.2023

Герої не вмирають!

Герої не вмирають!

Знову трагічні новини з фронту прийшли до Степанівської громади - ми втратили ще одного земляка, мужнього Воїна, нашого захисника, стрільця-помічника гранатометника стрілецького відділення, солдата, мешканця Степанівки Олександра КАЛАУСА.

13:32 14.11.2023

Перемога Степанівських баскетболістів у зональних змаганнях спортивних ігор Одеської області з баскетболу

Перемога Степанівських баскетболістів у зональних змаганнях спортивних ігор Одеської області з баскетболу

У суботу, 11 листопада, на території Степанівської сільської громади вперше проводилися обласні зональні змагання з баскетболу серед чоловічих команд сільських рад "Рухайся до Перемоги" на підтримку Збройних Сил України. Участь в урочистому відкритті заходу взяла сільський голова Наталія Бараненко. 

10:22 13.11.2023

ЗЕМЕЛЬНІ ТОРГИ

ЗЕМЕЛЬНІ ТОРГИ

Степанівська сільська рада запрошує громадян, фермерів та сільськогосподарські підприємства взяти участь у  земельних торгах у формі аукціону з продажу права оренди на 7 років на земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області

14:32 10.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень