Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Актуальні новини Одещини, України та світу

Основні положення щодо праці неповнолітніх українців

Кодекс законів про працю України та інші нормативні акти врегульовано питання праці неповнолітніх в Україні, встановлено певні обов'язкові умови та обмеження для захисту прав та інтересів неповнолітніх працівників.

11:35 12.03.2024

Як подякувати ветерану

Буває, зустрічаємо військових або дізнаємося, що перед нами ветеран чи ветеранка, зринає думка — як подякувати людині за службу так, щоб не бути навʼязливим, не бовкнути зайвого, не образити?  Дякувати можна й треба. Та насамперед важливо пам’ятати про особисті кордони людини, особливості її характеру та проявляти повагу.

11:17 12.03.2024

Створити безпечний простір для дітей, зокрема в цифровому середовищі, — один з головних обов’язків суспільства

Тому команда Міністерство цифрової трансформації України та Департаменту Кіберполіція спільно з громадською організацією ВГО “Магнолія” /All – Ukrainian NGO “Magnolia” ініціювала StopCrime — портал повідомлень про матеріали, пов’язані із сексуальним насильством над дітьми в мережі.

15:59 11.03.2024

Цифра дня: + 509 000 000 гривень зекономлених коштів на тендерах

Саме таку суму громади Одещини могли втратити через переплату на оголошених закупівлях. І саме таку суму робоча група при обладміністрації «Прозорість і підзвітність» заблокувала, щоб повернути її назад в бюджети для більш раціональних витрат. Передусім – на підтримку наших воїнів. Серед скасованих напередодні тендерів, зокрема завищені ціни на мʼясо, вугілля та недоцільні послуги з охорони за мільйон гривень. Ці та інші тендери будуть додатково перевірені правоохоронцями. Наступного засідання очікуємо на відповіді від голів РВА.

12:01 11.03.2024

Зміни до прикордонного режиму!

Відтепер для перебування у прикордонній смузі необхідно мати дозвіл органу Державної прикордонної служби України. Уряд постановою № 1292 від 7 грудня вніс зміни до Постанови КМУ від 27 липня 1998 р. № 1147 "Про прикордонний режим".

10:41 07.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень