Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Актуальні новини Одещини, України та світу

Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

26 березня 2024 року Національна гвардія України відзначає десяту річницю свого створення. Це військове формування з правоохоронними функціями має цікаву історію, власні бойові рекорди та своїх героїв, яких шанує Україна і світ.

09:07 26.03.2024

Чи потрібно подавати повідомлення про прийняття працівника на роботу у разі виконання робіт (надання послуг) особою на підставі цивільно-правового договору?

Сьогодні у нашій постійній рубриці #ЗАПИТАННЯ_ВІДПОВІДІ розглядаємо чи потрібно подавати повідомлення про прийняття працівника на роботу у разі виконання робіт (надання послуг) особою на підставі цивільно-правового договору?

12:01 25.03.2024

Чи застосовуються РРО/ПРРО при наданні ломбардами фінансових послуг

Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє, що відповідно до п. 1 ст. 30 Закону України від 14 грудня 2021 року № 1953-ІХ «Про фінансові послуги та фінансові компанії» ломбард – це фінансова установа, яка на підставі ліцензії на діяльність ломбарду має право надавати фізичним особам фінансові послуги з надання коштів та банківських металів у кредит у вигляді ломбардних кредитів.

11:56 25.03.2024

Шановні платники податків!

Враховуючи сьогоднішню нічну атаку ворога по енергетичних об'єктах Одеської області та країни Головне управління ДПС в Одеській області вимушене перенести проведення онлайн - семінару на 15.00 27 березня 2024 року.

18:00 22.03.2024

Платникам податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що платниками податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, є фізичні та юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які є власниками об'єктів житлової та/або нежитлової нерухомості.

11:58 22.03.2024

Навчання за короткотривалою програмою «Соціально-психологічний супровід ветеранів війни та демобілізованих громадян»

З метою розбудови в Україні системи соціального супроводу ветеранів та їх сімей в умовах воєнного і післявоєнного часу, сприяння кар’єрному зросту й можливості працевлаштування ветеранів та членів їх сімей у сфері соціальної роботи Міжнародне агентство професійних кваліфікацій розпочало програму короткотривалого кваліфікаційного курсу за напрямом соціально- психологічного супроводу ветеранів війни та їх сімей.

14:25 20.03.2024

Всесвітній день води-2024 – Вода для миру!

Кампанія до Всесвітнього дня води, що відбудеться 22 березня 2024 року, вже почалася. Цього року його темою є «Вода для миру», яка зосереджена на важливій ролі води в стабільності та процвітанні світу. Для України на сьогодні це є дуже актуальною темою. Коли води не вистачає або вона забруднена та у випадках, коли люди мають нерівний чи зовсім відсутній доступ до води, зростає напруженість між громадами і країнами. Сьогодні вже понад 3 мільярди людей у Cвіті залежать від води, яка перетинає національні кордони. Однак, із 153 країн, які мають спільні річки, озера і водоносні горизонти зі своїми сусідами, лише 24 країни мають діючі угоди про співпрацю щодо спільної води.

13:29 20.03.2024

"Грузар" розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім'ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій

У березні 2024 року Український компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім'ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. У 2024-25 роках ми плануємо надати допомогу близько 3000 сімей (орієнтовно 10 тис. перевезень різних вантажів). Допомогу отримають родини, які заповнять онлайн-анкету та нададуть підтвердження статусу ВПО або УБД.

16:36 19.03.2024

Пропонуємо до уваги: інформаційна кампанія „ЛЮДИНА ДЛЯ ЛЮДИНИ”

РОЗРОБНИКИ кампанії: Міністерство соціальної політики України, Національна соціальна сервісна служба України та Координаційний центр з розвитку сімейного виховання та догляду дітей, який діє за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Європейського Союзу.

15:38 19.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень