Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Актуальні новини Одещини, України та світу

16 березня – День жалоби на Одещині

Завтра, 16 березня, на Одещині оголошена жалоба за загиблими внаслідок ракетної атаки рашистів на місто. Наразі відомо про 16 загиблих та 55 поранених. Не пробачимо...

17:14 15.03.2024

Піклуйтесь про ментальне здоров'я, використовуйте інструменти, які допоможуть дбати про внутрішній стан

Коли близька людина йде на фронт — це стрес для всієї родини. Страх утрати, постійні тривога і втома — усе це накопичується, виснажує і може призводити до порушень ментального здоровʼя.

11:55 15.03.2024

СКАЗ ТВАРИН

На сьогоднішній день виникла реальна загроза повернення «міського сказу» котів та собак. Це пов’язано з міграцією домашніх улюбленців з міського ареалу до відкритого природнього середовища, де можливий контакт з дикими хворими тваринами.

14:42 13.03.2024

Платникам податків щодо застосування РРО/ПРРО, які надають послуги з перевезень пасажирів (таксі)

Головне управління ДПС в Одеській області звертає увагу, що відповідно до пункту 89 частини 1 статті 1 Закону України від 30.06.2021 № 1591-ІХ «Про платіжні послуги» (далі – Закон № 1591), торговець – суб’єкт господарювання (юридична особа або фізична особа, яка здійснює підприємницьку діяльність, незалежну професійну діяльність), який відповідно до договору з відповідним надавачем платіжних послуг (еквайром або іншим) приймає до обслуговування платіжні інструменти для здійснення оплати вартості товарів чи послуг, включаючи послуги з видачі коштів у готівковій формі.

09:38 13.03.2024

Держпраці проводить сеанс «прямої телефонної лінії»

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанси «прямої телефонної лінії»:

08:56 13.03.2024

Як проявляються психологічні травми у дітей, підлітків та молодих людей

Психологічні травми псують якість життя, бо людина живе спогадами про минуле, втрачаючи сенс життя, друзів, коханих, роботу. В умовах війни ми щодня можемо травмуватися, ставши в якийсь момент замкнутими, нервовими і неспокійними.

14:53 12.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень