Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Актуальні новини Одещини, України та світу

Держпраці проводить сеанс «прямої телефонної лінії»

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «прямої телефонної лінії»:

09:25 10.04.2024

Хвилинка повернення до себе

Ділимося з тобою легенькою, але дієвою вправою, щоб відновити зв’язок зі своїм тілом. А ще — навчитися помічати усі відчуття та приймати їх.

11:46 06.04.2024

Як закрити зміну в РРО при форс-мажорних обставинах?

Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє, що правові засади застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних РРО у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг встановлено Законом України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон № 265). Його дія поширюється на всіх суб’єктів господарювання, їх господарські одиниці та представників (уповноважених осіб) суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції у готівковій та/або безготівковій формі.

17:02 03.04.2024

Щодо отримання Довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи

1. Як отримати Довідку про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи (далі – Довідка)?

14:41 03.04.2024

Щодо порядку звільнення мобілізованих підприємців від оподаткування

Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що відповідно до Порядку підтвердження можливості чи неможливості виконання платником податків обов’язків, визначених у підпункті 69.1 пункту 69 підрозділу 10 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України, та переліків документів на підтвердження, затверджений наказом Міністерства фінансів України від 29.07.2022 р. №225 (далі – Порядок) визначено алгоритм дій для підтвердження резидентами можливості чи неможливості своєчасного виконання, зазначених вище обов'язків і затверджено перелік документів, що підтверджують неможливість платника податків – фізичної особи, зокрема самозайнятої особи, своєчасно виконати свій податковий обов’язок, у тому числі обов’язок податкового агента.

14:40 02.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень