Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Актуальні новини Одещини, України та світу

Як юридично правильно скласти рапорт до командира?

Саме з таким питанням військовослужбовці часто звертаються до юристів. Тому системою Безоплатної правничої допомоги у співпраці з Департаментом юридичного забезпечення Міністерства оборони України розроблено збірку для військовослужбовців та членів їх сімей.

11:31 28.03.2024

Соціальна програма Scholarship для студентів

В цей тяжкий і нелегкий час для всіх українців, в умовах військового стану, багато сімей вже постраждало від рук ворога. У зв'язку з цим ми хочемо потурбуватися про наступне покоління нашої держави і надати можливість юним українцям отримати безкоштовне навчання.

11:27 28.03.2024

До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції із застосуванням РРО або програмних РРО під час торгівлі підакцизними товарами

Державна податкова служба України нагадує, що наразі діють коди згідно з Українським класифікатором товарів зовнішньоекономічної діяльності (далі – УКТ ЗЕД), запроваджені Законом України від 19 жовтня 2022 року № 2697-IX «Про Митний тариф України».

11:53 27.03.2024

Роз’яснення суб’єктам господарювання особливостей подачі та реєстрації декларації матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки

Постановою КМУ від 05 червня 2013 року № 440, визначено процедуру подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки (далі - декларація), що дає право на початок роботи новоутворених підприємств, початок використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості (будівель, споруд, приміщень або їх частин).

11:25 27.03.2024

Перенесення дати декретної відпустки за рішенням вагітної жінки

 На теперішній час до багатьох нормативних документів внесені  зміни, у тому числі і до  законодавства про працю. Сьогодні розглянемо  зміни  до статті 179 Кодексу законів про працю України, які  внесені  Законом України  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей використання відпустки у зв’язку з вагітністю та пологами» від 13 липня 2023 року  № 3238-IX.

12:03 26.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень