Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Актуальні новини Одещини, України та світу

Більше 169 млн гривень – саме таку суму громади Одещини могли втратити через переплату на оголошених закупівлях

І саме таку суму робоча група при обладміністрації «Прозорість і підзвітність» заблокувала, щоб повернути її назад в бюджети для більш раціональних витрат. Передусім – на підтримку наших воїнів.

10:05 15.12.2023

Ще 5 угорських громад приєднались до заклику до Орбана щодо переговорів про вступ України в ЄС

Ще 5 громад Закарпаття, де більшість населення складають етнічні угорці, підписали звернення до прем’єра Угорщини Віктора Орбана і глави Євроради Шарля Мішеля щодо початку переговорів про вступ України в ЄС.

09:56 14.12.2023

Напишіть близькій людині

Що сказати сьогодні захисникам і захисницям? Як підбадьорити, подякувати, не бовкнути зайвого? Просто відкиньте усі кліше і скажіть, що у вас на думці, головне — від чистого серця 

15:36 13.12.2023

Представники словацької національної спільноти Закарпаття опублікували відкрите звернення до голови Європейської ради Шарля Мішеля та прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо

Вони звернулися з проханням підтримати рішення щодо відкриття переговорів про членство України в ЄС під час засідання Євроради, яке відбудеться 14-15 грудня 2023 року.

15:33 12.12.2023

БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ ДЛЯ НАШОГО СУСПІЛЬСТВА ЗАРАЗ – ЦЕ НЕ ПРИМХА, А НЕОБХІДНІСТЬ

Побут, медицина, освіта, робота, розваги. Доступ буквально до всіх аспектів життя наших громадян мав завжди бути рівним, але в умовах війни і її наслідків, це питання стає справжнім викликом.

13:35 12.12.2023

«ПРРО Каса»: як здійснити повернення коштів покупцю та сформувати видатковий чек?

У Головному управлінні ДПС в Одеській області інформують, яким чином СГ може здійснити повернення коштів покупцю та сформувати видатковий чек, якщо розрахункова операція проводилася через «ПРРО Каса» в 2022 році, яке встановлено на Аndroid/Windows, а повернення відбувається в 2023 році через «ПРРО ДПС», яке встановлено на інший пристрій.

10:20 12.12.2023

Яким чином скасовується помилково проведена сума розрахунків через ПРРО?

Головне управління ДПС в Одеській області звертає увагу платників податків, що помилково проведену через програмний реєстратор розрахункових операцій суму суб’єкт господарювання може скасувати шляхом формування розрахункового документу повернення товару (фіскальний касовий чек видачі коштів) або шляхом сторнування попереднього чеку та проведення операції продажу повторно.

09:22 12.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень