Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Актуальні новини Одещини, України та світу

Сплачені податки – умова вашого спокою!

Якщо у вас є сумніви щодо наявності боргів перед державою, для отримання інформації про суми, дати та підстави виникнення податкового боргу, платник податків має можливість:

09:05 26.12.2023

Дорогий народе!

Мільйони українців сьогодні чекають на появу у вечірньому небі першої зорі, що сповіщає про настання Різдва Христового. Свята, яке має багато відтінків. Велике церковне свято. Важливе народне свято. Родинне свято. Різдво, яке завжди люблять діти і чекають дорослі. Різдво, яке наповнює серця світлом. Різдво, яке завжди дарує надію. 

17:06 24.12.2023

Як отримати Довідку про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи?

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує платникам податків, щодо порядку отримання Довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

11:35 24.12.2023

Послуга з ментального здоров’я вже стає доступнішою

Про це йшлося під час зустрічі Першої леді України Олени Зеленської (https://www.facebook.com/olenazelenska.official) із представниками регіонів, відповідальними за впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я. Від Одеського регіону у заході взяв участь заступник голови ОДА Дмитро Радулов.

17:29 22.12.2023

Щодо фіскалізації розрахунків платниками єдиного податку

Головне управління ДПС в Одеській області звертає увагу платників податків, які обрали спрощену систему оподаткування, що, починаючи із 01.01.2022, втратили чинність норми Податкового кодексу України, які дозволяли не застосовувати реєстратори розрахункових операцій або програмні реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО). З огляду на це платники податків (крім першої групи) при здійсненні розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО на загальних підставах.

15:26 22.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень