Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Актуальні новини Одещини, України та світу

Як зрозуміти, що ви емоційно виснажені

У шаленому ритмі життя, у тривалій напрузі ми не відразу помічаємо, як виснажуємося. Здається, тримаємося, та з кожним днем все гірше. У цей час важливо помітити дзвіночки про втому, що накопичилася, і вчасно потурбуватися про свій стан — змінити діяльність, звички, переглянути режим сну й харчування, спосіб проведення вільного часу тощо.

15:35 26.01.2024

Що таке роботи підвищеної небезпеки та які вимоги нормативно-правових актів з питань охорони праці щодо до їх виконання

Сьогодні у рубриці #ЗАПИТАННЯ_ВІДПОВІДІ відповіді розглядаємо, що таке роботи підвищеної небезпеки та які вимоги нормативно-правових актів з питань охорони праці щодо до їх виконання.

10:36 26.01.2024

Держпраці проводить сеанс «прямої телефонної лінії»

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «прямої телефонної лінії»:

09:38 25.01.2024

Краще попередити, ніж лікувати

Останнім часом загострюється ситуація щодо захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип. Особливо чутливими до захворювання є діти та особи з ослабленим імунітетом. Захворювання зазвичай починається раптово із підвищення температури тіла, головним болем, болем в горлі, м’язах, суглобах, сльозотечі очей та нежиті з носа. Можливий також біль в животі, блювання та проноси трапляються рідше.

10:00 24.01.2024

Держпродспоживслужба інформує

До Роздільнянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області надійшла службова записка від Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області за № Вн-358 від 22.01.2024 щодо повідомлення RASFF від 15 січня 2024 року № 2023.8800-fup17, яке отримане по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) стосовно виявлення залишків пестицидів, включаючи хлорпірифос, у жасмині (походженням з Китаю), який використовувався у різних чайних сумішах, що експортувались з Федеративної Республіки Німеччини (виробник: Kirchner, Fischer & Co., Elmshorn) до України (отримувач: ТОВ «Світ Чаю», вул. Гайдара 50, офіс 7, м. Київ, 01033).

09:56 24.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень