Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Актуальні новини Одещини, України та світу

УВАГА! ПЕРОРАЛЬНА ІМУНІЗАЦІЯ ДИКИХ М’ЯСОЇДНИХ ТВАРИН

Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА інформує, що з метою профілактики та зменшення захворюваності на сказ в дикій фауні, відповідно до наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 29.08.2023 №634 «Про організацію заходів з проведення осінньої кампанії пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин у 2023 році» з 25 жовтня 2023 року буде проводитись планова пероральна імунізація диких та бродячих м’ясоїдних тварин проти сказу на території Одеської області.

17:13 16.10.2023

Мінсоцполітики спільно з партнерами розпочинають інформаційну кампанію «ПРИДИВИСЬ» до Європейського дня протидії торгівлі людьми, який відзначатиметься 18 жовтня

Торгівля людьми — темна сторона нашого світу. Цей злочин може адаптуватися до потреб «ринку», законів, економічної та соціальної ситуації в країні. Він може набувати різних форм, від примусової праці до сексуального чи домашнього рабства.

13:54 16.10.2023

До уваги операторів ринку!

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів повідомляє, що через систему швидкого оповіщення для харчових продуктів та кормів (Rapid Alert System for Food and Feed – RASFF) надійшло повідомлення від 10 жовтня 2023 року № 2023.6874 стосовно виявлення хлорпірифосу в органічній зеленій каві (походженням з Гондурасу), що експортувалась з Німеччини (відправник: Rehm & Benecke Coffee GmbH & Co., Hamburg) до України (отримувач: ТОВ «Кофітон», вул. Ломоносова 75 а, м. Київ, 03189). 

12:29 16.10.2023

Додавайте «пет-терапію» до свого розкладу

Інколи у дописах ми радимо проводити час із тваринами — допомогти волонтерам у притулку, а заразом погратися з песиком чи помацати теплого котика. Годувати пухнастих безхатьків біля дому або ж птахів у парку. А ще — їздити верхи.

12:11 16.10.2023

Депресія - це коли...

Депресія — це не сум, не пригніченість, не журба. Це не настрій чи стан. Це розлад, який отримав безліч «синонімів» через хибні уявлення про ментальне здоров’я.

12:09 12.10.2023

Профілактика сказу - пероральна імунізація диких тварин

Для боротьби зі сказом фахівці Держпродспоживслужби виконують комплекс антирабічних ветеринарно – санітарних заходів, направлених на профілактику та ліквідацію захворювання і передбачає вакцинацію домашніх тварин, включаючи обов'язкову вакцинацію всього поголів'я собак і котів на території області, а сільськогосподарських тварин – при спалахах захворювання.

09:44 12.10.2023

Сьогодні відзначається всесвітній День ментального здоров’я

 Ментальне здоров'я — це стан щастя та добробуту, в якому людина реалізує свої творчі здібності, може протистояти життєвим стресам, продуктивно працювати та робити внесок у суспільне життя. Це означає, що ментальне здоров'я об'єднує здоровий дух та психіку людини із соціальним складником.

12:24 10.10.2023

Гідна праця – справедливе суспільство

      Кожна людина заслуговує на гідне життя, коли вона має можливість реалізувати свої необхідні потреби. А важливу роль у здобутті гідного життя відіграє робота.

08:12 07.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень