Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Актуальні новини Одещини, України та світу

Відображення реквізитів електронних платіжних засобів (платіжних карток) у розрахункових документах РРО/ПРРО

Головне управління ДПС в Одеській області звертає увагу на вимоги законодавства сфери розрахунків, пов’язані, зокрема, і з відображенням реквізитів електронних платіжних засобів – платіжних карток (далі – ЕПЗ) у чеках, які формуються реєстраторами розрахункових операцій/програмними реєстраторами розрахункових операцій.

14:36 24.10.2023

Усвідомте красу жовтня

Вправи на усвідомленість – чудовий інструмент для боротьби зі стресом та його наслідками, адже їх можна використовувати де б ви не були. Ба більше, їх можна вигадувати – новій й нові, що б вас не оточувало. Головне — навчитися перемикати увагу.

12:20 24.10.2023

Уряд запроваджує експериментальний проєкт з організації навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни

В умовах повномасштабної війни одним із найважливіших завдань держави є захист учасників бойових дій та осіб з інвалідністю, яку було отримано внаслідок війни. Тому, Уряд запроваджує експериментальний проєкт (постанова Кабінету Міністрів України від 15.09.2023 № 984 «Про реалізацію експериментального проєкту з організації навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно- технічної) освіти Державної служби зайнятості»), спрямований на підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, а також сприятиме подальшому працевлаштуванню саме ветеранів та осіб з інвалідністю, яку вони отримали під час війни.

08:56 21.10.2023

РИБНА ГАЛУЗЬ: ДО 1 ЛИСТОПАДА ПОДАЧА ЕЛЕКТРОННОЇ ДЕКЛАРАЦІЇ

Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА інформує, що Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 1076 «Про реалізацію експериментального проєкту щодо запровадження декларування права на промислове рибальство та дослідний вилов в електронній формі».

17:57 19.10.2023

Нагадуємо, що в Україні вже рік працює додаток «єППО», який допомагає обороняти наше небо

Кожен українець може долучитися до протиракетної та протиповітряної оборони. Але зараз дуже потрібні користувачі з сільської місцевості, люди, які часто бувають біля річок, наприклад, рибалки, а також ті, хто постійно їздить дорогами, як от далекобійники. За словами розробників, інформація з регіонів з малою кількістю мешканців справді на вагу золота. Саме через віддалені райони ворог намагається діставатися до цілей. Вловивши «шахіда» десь поміж сіл, у полі чи на дорозі, ППО не допустить його до цілі.

13:46 17.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень