Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Актуальні новини Одещини, України та світу

Застосування суб’єктом господарювання РРО/ПРРО у разі здійснення торгівлі (в т.ч. через Інтернет) та надання покупцю для оплати за товар реквізитів свого поточного рахунку у форматі IBAN

Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє, що правовідносини у сфері застосування РРО/ПРРО регулюються Податковим кодексом України (із змінами, далі – ПКУ), Законом України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (із змінами, далі – Закон № 265) та нормативно-правовими актами, прийнятими на його виконання.

15:55 06.10.2023

Щодо строків експлуатації РРО та своєчасності проведення скасування реєстрації РРО

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що відповідно до пункту 2 Постанови Кабінету Міністрів України від 12.05.2004 року № 601 «Про затвердження Порядку технічного обслуговування та ремонту реєстратора розрахункових операцій» (із змінами) строк служби реєстратора розрахункових операцій (далі - РРО) - строк, протягом якого виробник (постачальник) гарантує працездатність РРО, у тому числі комплектувальних виробів та його складових частин, збереження інформації у фіскальній пам’яті за умови дотримання користувачем вимог експлуатаційних документів. Строк служби реєстраторів розрахункових операцій встановлює виробник цієї продукції.

12:47 06.10.2023

Впровадження нових активних програм сприяння зайнятості населення

Роздільнянською філією Одеського обласного центру зайнятості продовжується чітка та злагоджена робота з керівництвом Роздільнянського району, головами об’єднаних територіальних громад (ОТГ) з метою інформування про соціальні послуги Державної служби зайнятості та впровадження нових активних програм сприяння зайнятості.

17:33 05.10.2023

Як ви сьогодні?

Простежте, як проходить ваш день. Чи дійсно ви присутні там, де перебуваєте фізично? Чи пам’ятаєте, яким на смак був ранковий салат?

08:47 05.10.2023

«Ефективні рішення для відбудови»: жителів регіону запрошують взяти участь у тематичній виставці

Виклики, перед якими сьогодні постає українське суспільство, потребують ефективних та зважених рішень як з боку держави, так і зі сторони бізнес спільноти. Адже саме взаємодія та співпраця влади та бізнесу, науки та промислових підприємств надасть можливість для розбудови економічного  розвитку України, сприятимуть створенню інвестиційного клімату країни та зростання добробуту громадян нашої держави.

11:46 03.10.2023

Як спілкуватись з ветеранами, які перенесли ампутацію

Зустрічаємо молодих, вродливих хлопців і дівчат, а потім помічаємо, що хтось із них втратив ногу чи руку, а дехто й обидві кінцівки. У голові зринає вихор запитань: як поводитися? відвести погляд чи дивитися в очі? як не бовкнути зайвого? може, варто сказати «співчуваю»?

13:42 02.10.2023

До уваги операторів ринку!

До Головного управління надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 29 серпня 2023 року №2023.5841 щодо виявлення несанкціонованої речовини хлорпірифос в булгурі (номер партії: 1-08/2023/25).

10:17 02.10.2023

Застосування відповідальності до суб’єкта господарювання у разі якщо контрольну стрічку не надруковано або не створено в електронній формі на РРО

Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що відповідно до п. 10 ст. 3 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (із змінами, далі – Закон № 265), суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для виконання платіжної операції зобов’язані створювати контрольні стрічки у паперовій та/або електронній формі і забезпечувати їх зберігання:

09:15 02.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень