Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Актуальні новини Одещини, України та світу

Держпраці проводить сеанс «прямих телефонних ліній»

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «прямої телефонної лінії»:

16:48 10.01.2024

Кіберполіція попереджає: не поширюйте в мережі кадри розташування та роботи сил безпеки та оборони України!

За оприлюднення такої інформації, якщо вона не розміщувалася у відкритому доступі Генеральним штабом Збройних Сил України, Міністерством оборони України або іншими уповноваженими державними органами, передбачена кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 114-2 Кримінального кодексу України https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2341-14/conv#n3905 до 8 років позбавлення волі.

13:29 09.01.2024

Підтримка захисників країни

У зв’язку з широкомасштабною військовою агресією російської федерації військові частини Збройних Сил України, інші військові формування захищають незалежність України, тому на сьогодні є актуальною підтримка військовослужбовців Збройних Сил України за контрактом, працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій та правоохоронних органів тощо, зокрема шляхом забезпечення поліпшення житлових умов.

15:32 07.01.2024

Як підтримати дитину, якщо її рідні на війні

Коли рідні чи близькі нам люди йдуть на фронт, це випробування і подвійний стрес для всієї родини. Та ще складніше дати собі раду з цим малечі, яка не має відповідей на безліч запитань і сприймає реальність дещо інакше.

10:11 06.01.2024

Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському опитуванні щодо основних показників рухової активності населення

Міністерством молоді та спорту України у співпраці з Державною службою статистики України проводиться опитування населення для моніторингу основних показників рухової активності різних вікових груп та соціальних верств населення, стимулюючих та стримуючих факторів. 

13:23 05.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень