Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Актуальні новини Одещини, України та світу

Соціальна програма Scholarship для студентів

В цей тяжкий і нелегкий час для всіх українців, в умовах військового стану, багато сімей вже постраждало від рук ворога. В зв'язку з цим ми хочемо потурбуватися про наступне покоління нашої держави і надати можливість юним українцям отримати безкоштовне навчання.

14:32 25.11.2023

Засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» в Одеській ОВА

Звукова апаратура за півмільйона, плитка, лави, дерева та інші недоречні під час кровопролитної війни тендери. В Одеській ОВА провели чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» разом із представниками органів місцевого самоврядування, силовим блоком та громадськістю.

11:31 24.11.2023

ПРОФІЛАКТИКА БОТУЛІЗМУ

 Найчастіше це захворювання пов’язане із вживанням соленої, копченої чи в’яленої риби, консервів домашнього приготування (особливо  м’ясних). Справа в тім, що збудник ботулізму розвивається в без кисневому середовищі   в герметично закритих консервах. Під час зберігання, особливо при кімнатній температурі, виділяє токсин. Дуже небезпечно, якщо середовище в консерві лужне, а не кисле. Сіль в концентрації  6-7 відсотків затримує токсиноутворення, а при концентрації більше 10 відсотків  - пригнічує повністю.

18:19 23.11.2023

Одеський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі - Регіональна програма «Власний дім»

Відповідно до розпорядження голови (начальника) Одеської обласної державної (військової) адміністрації Олега Кіпера від 20.09.2023 року № 743/А-2023 «Про внесення змін до рішення Одеської обласної  ради від 18 червня 2021 року №203-VІІІ «Про затвердження регіональної програми  з підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2021 – 2025 роки» ДО ДІЮЧОЇ Програми «Власний дім» на 2021 – 2025 роки були внесені зміни, які дадуть можливість розширити правила та умови і порядок надання пільгових кредитів позичальникам за Програмою.

11:55 20.11.2023

До відома платників екологічного податку

Для забезпечення екологічної безпеки, створення сприятливого середовища життєдіяльності, запобігання шкідливому впливу атмосферного повітря на здоров’я людей та навколишнє природне середовище здійснюється регулювання викидів забруднюючих речовин шляхом провадження політики у сфері захисту атмосферного повітря.

10:54 20.11.2023

Держпраці проводить сеанс «прямої телефонної лінії»

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «Прямої телефонної лінії»:

16:17 15.11.2023

Чи є гепатит А професійною проблемою?

Зазвичай гепатит А не є професійним захворюванням. Але недотримання правил особистої гігієни може призвести до інфікування під час виконання трудових обовʼязків працівниками, які контактують із зараженою їжею, водою, тваринами і людьми.

09:16 15.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень