A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання земельної комісії

Засідання земельної комісії

Розпочалася підготовка до чергової сесії Степанівської сільської ради восьмого скликання, а рамках якої відбулось засідання постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою та екології навколишнього середовища (голова комісії – Геннадій Келлер). У роботі комісії взяла участь сільський голова Наталія Бараненко. Присутніми членами комісії було розглянуто низку питань та проголосовано за внесення їх до порядку денного сесії.

13:36 18.02.2023

Є-компенсація

Є-компенсація

Уряд затвердив новий порядок надання компенсацій роботодавцям за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних.

11:59 18.02.2023

Що змінить закон "Про національні меншини"

Що змінить закон "Про національні меншини"

Закон про національні меншини набуде чинності 1 липня 2023 року. Його ухвалення було однією з обовʼязкових умов для подальшого вступу України до ЄС. Але може бути так, що документ, який мав стати ще однією сходинкою до Євросоюзу, може перетворитися на доволі неприємний барʼєр. Чому так – пояснили аналітики Центру спільних дій.  

14:12 17.02.2023

Агенція регіонального розвитку Одеської області

Агенція регіонального розвитку Одеської області

Агенція регіонального розвитку Одеської області створена в листопаді 2020 року на виконання Закону України «Про засади державної регіональної політики» та Типового положення про агенцію регіонального розвитку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2016 року N 258.

11:38 17.02.2023

"Маніфест миру" - на території Степанівської громади

"Маніфест миру" - на території Степанівської громади

На території Степанівської сільської ради відбулась видача гуманітарної допомоги представниками благодійної організації «Маніфест миру». Продуктові та гігієнічні набори отримало більше тридцяти мешканців нашої громади – це лежачі хворі, які потребують стороннього догляду.  Сільський голова Наталія Бараненко подякувала представникам фонду за турботу про людей у такий непростий час та висловила сподівання на подальшу співпрацю. Після видачі гуманітарної допомоги до сільської ради надходили чисельні дзвінки від вдячних мешканців громади. Цю щиру подяку ми переадресовуємо працівникам благодійного фонду «Маніфест миру», які підтримують українців у боротьбі з російською агресією ще з 2014 року в Одеському регіоні та на півдні України.

10:38 17.02.2023

«ГВАРДІЯ НАСТУПУ»: ВМОТИВОВАНІ ДОБРОВОЛЬЦІ — Є, ПОВЕРНЕННЯ СВОГО — БУДЕ!

«ГВАРДІЯ НАСТУПУ»: ВМОТИВОВАНІ ДОБРОВОЛЬЦІ — Є, ПОВЕРНЕННЯ СВОГО — БУДЕ!

Добровольці подали близько 15 тисяч заявок на вступ до штурмових бригад «Гвардії наступу». Формування восьми бригад планують закінчити до 1 квітня, проте є ймовірність продовження кампанії через високу зацікавленість громадян, повідомляє речниця міністра внутрішніх справ Мар’яна Рева. В Одеській області теж знайшлись охочі записатись до лав визволителів української території. «Дайджест Одеси» https://digest.od.ua/uk/ детально розповів про формування та роботу бригад, результати регіону та переваги бути героєм своєї країни та часу.

19:22 16.02.2023

Долучайся до лав "Гвардії наступу"! Час повертати своє!

Долучайся до лав "Гвардії наступу"! Час повертати своє!

15-ТА БРИГАДА ОПЕРАТИВНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ІМЕНІ ГЕРОЯ УКРАЇНИ ЛЕЙТЕНАНТА БОГДАНА ЗАВАДИ (3029) НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ «КАРА-ДАГ». 25 березня 2020 року Указом Президента України, ураховуючи бойові заслуги, мужність, високий професіоналізм і зразкове виконання поставлених завдань особовим складом, 9-му полку оперативного призначення Національної гвардії України присвоєно ім’я Героя України лейтенанта Богдана Завади.

12:40 16.02.2023

Долучайся до лав "Гвардії наступу"! Час повертати своє!

Долучайся до лав "Гвардії наступу"! Час повертати своє!

4-ТА БРИГАДА ОПЕРАТИВНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ІМЕНІ ГЕРОЯ УКРАЇНИ СЕРЖАНТА СЕРГІЯ МИХАЛЬЧУКА (3018) НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ «РУБІЖ». Бригада була створена у 2015 році як підрозділ нового зразка. Її воїни виконували завдання в районі Станиці Луганської, у Маріуполі та на першій лінії оборони в районі Світлодарської дуги. А з вересня 2019 року по травень 2020 року безпосередньо протистояли агресорові на Світлодарській дузі, зокрема звинуваченому в терористичних актах формуванню «Сомалі».

10:35 16.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень