A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання земельної комісії

У засіданні постійної комісії Степанівської сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою та екології навколишнього середовища (голова комісії – Геннадій Келлер) взяла участь сільський голова Наталія Бараненко. Членами комісії було розглянуто низку питань, які були внесені до порядку денного чергової сесії Степанівської сільської ради.

09:30 26.01.2023

Побутові споживачі Одещини забезпечені світлом лише 6 годин на день через низькі ліміти

В Одеській області тривають відключення світла, пов’язані з дефіцитом електроенергії після атаки рф 14 січня. НЕК Укренерго щодня встановлює операторам системи розподілу ліміт на споживання електроенергії для збереження роботи енергосистеми.

14:45 25.01.2023

Селекторна нарада з обласною військовою адміністрацією

Степанівський сільський голова Наталія Бараненко взяла участь в селекторній онлайн-нараді Одеської ОВА, що пройшла під головуванням начальника ОВА Максима Марченка. В ході наради начальники районних військових адміністрацій доповіли про стан справ у районах.

14:14 25.01.2023

Робоча зустріч з представником благодійного фонду "ВІТРИ ЗМІН"

Сільський голова Наталія Бараненко провела робочу зустріч із представником благодійного фонду «ВІТРИ ЗМІН». Дана благодійна організація діє в рамках проєкту «Комплексна допомога сім’ям з дітьми, постраждалим від військового конфлікту в Україні» за фінансової підтримки Дитячого Фонду UNICEF, виконує завдання, пов’язані, зокрема, з підтримкою та захистом дітей, осіб/сімей, які опинились в складних життєвих обставинах та внутрішньо переміщених осіб. Метою зустрічі стала допомога населенню громади, яке належить до вказаних категорій.

11:51 23.01.2023

Оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм вперше після досягнення 14-річного віку

Будь який громадянин України, якому виповнилось 14 років, може оформити паспорт громадянина України з безконтактним електронним носієм. Для цього необхідно звернутися до одного із суб'єктів надання адміністративних послуг: територіального підрозділу Державної міграційної служби, Центру надання адміністративних послуг або паспортного сервісу "Документ".

11:19 23.01.2023

Отримання статусу внутрішньо переміщеної особи

З 24 лютого наші військові продовжують мужньо боронити цілісність та незалежність України. В містах, селищах, селах де ведуться запеклі бої, нажаль, страждає й цивільне населення. Щоб зберегти життя та здоров’я своїх дітей більшість українців вимушені знаходити прихист в інших населених пунктах нашої країни, у зв’язку з цим законодавством визначено що такі особи мають право на отримання статусу внутрішньо переміщеної особи.

11:30 21.01.2023

Воєнний стан як форс-мажорні обставини у договірних правовідносинах

Війна внесла зміни в усі сфери життя. Бойові дії руйнують не лише міста, завдають шкоди цивільному населенню. Російська агресія ускладнила також виконання зобов’язань по укладених договорах, а подекуди зробила таке виконання неможливим. У зв’язку з цим майже всі суб’єкти господарювання звернули увагу та такий розділ в договорах як «Форс-мажор» або «Обставини непереборної сили».

13:32 20.01.2023

Щодо основних новацій податкового законодавства у 2023 році

Пресслужба Державної податкової служби України інформує. У 2023 році набирають чинності норми щодо: Сплати авансових внесків з податку на прибуток підприємств за структурні підрозділи, які здійснюють торгівлю валютними цінностями у готівковій формі (Закон України від З листопада 2022 року № 2720-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування діяльності з торгівлі валютними цінностями у готівковій формі»).

13:30 20.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень