A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Герої не вмирають!

Герої не вмирають!

Схиливши голови в скорботі, всією громадою провели в останню путь нашого захисника, нашого Героя Олександра Гриценю.

08:49 12.02.2023

Паспорт громадянина України (ID) вперше після досягнення 14-річного віку

Паспорт громадянина України (ID) вперше після досягнення 14-річного віку

Будь який громадянин України, якому виповнилось 14 років, може оформити паспорт громадянина України з безконтактним електронним носієм. Для цього необхідно звернутися до одного із суб'єктів надання адміністративних послуг: територіального підрозділу Державної міграційної служби, Центру надання адміністративних послуг або паспортного сервісу "Документ" за місцем звернення особи.

12:33 11.02.2023

Увага! СКАЗ!

Увага! СКАЗ!

У січні-лютому поточного року на території Роздільнянського району (с. Ольгинове Цебриківської ОТГ, с. Яковлівка Степанівської ОТГ та с. Шевченкове Роздільнянської ОТГ) зареєстровано та лабораторно підтверджено випадки захворювання на сказ домашніх тварин (коти). Тварини проявляли безпідставну агресію по відношенню до власників.

11:14 11.02.2023

Долучайся до лав "Гвардії наступу"! Час повертати своє!

Долучайся до лав "Гвардії наступу"! Час повертати своє!

ОБ’ЄДНАНА ШТУРМОВА БРИГАДА НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ «ЛЮТЬ» - це унікальний воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Його бійці – вольові та вмотивовані патріоти, які виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському й Донецькому напрямках.

10:20 10.02.2023

Робочий візит начальника районної військової адміністрації

Робочий візит начальника районної військової адміністрації

З робочим візитом на території Степанівської сільської ради побував голова Роздільнянської райдержадміністрації Сергій Приходько. Разом із сільським головою Наталією Бараненко делегація відвідала Яковлівський опорний заклад загальної середньої освіти, який наразі працює за змішаною формою навчання – очно та дистанційно, за бажанням батьків.

18:49 09.02.2023

Попередження отруєння бджіл пестицидами і агрохімікатами на медоносних культурах

Попередження отруєння бджіл пестицидами і агрохімікатами на медоносних культурах

В період  інтенсивного використання інсектицидів на посівах медоносних рослин виникає загроза  отруєння бджіл пестицидами, або хімічний токсикоз, що є  результатом грубих порушень правил і санітарних вимог  застосування пестицидів як сільгоспвиробниками так і пасічниками, які розміщують пасіки на присадибних ділянках та тих, що прибувають на кочівлю з вуликами. Токсикози бджіл виражаються в ослабленні бджолосімей, зниженні їх продуктивності  та масовій загибелі, що надає великих збитків бджолярам. В Україні, яка тримає першість за експортом меду в Європу, ця справа не надто прибуткова  для пересічного пасічника.

10:27 09.02.2023

УВАГА! Отруйні гриби!

УВАГА! Отруйні гриби!

За інформацією, що надійшла від ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», за 2022 рік в Одеській області зареєстровано 6 випадків отруєнь грибами з 7-ма постраждалими особами. Отруєння дикорослими грибами у першому випадку з одним потерпілим було зареєстровано у Роздільнянському районі.

09:34 08.02.2023

Селекторна нарада з обласною військовою адміністрацією

Селекторна нарада з обласною військовою адміністрацією

Степанівський сільський голова Наталія Бараненко в режимі відеозв’язку взяла участь у селекторній нараді, яка проходила під головуванням очільника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка. У засіданні взяли участь начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько, керівництво районного управління поліції, РТЦК та СП, районної ради, голови територіальних громад району, співробітники РВА. В ході наради начальники районних військових адміністрацій доповіли про стан справ у районах.

09:23 08.02.2023

Взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов

Взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов

На квартирний облік беруться громадяни, які потребують поліпшення житлових умов. Для взяття особи на облік та одержання жилого приміщення їй необхідно звернутися по місцю проживанню до виконавчого комітету органу місцевого самоврядування або по місцю роботи до адміністрації підприємства, установи, організації або органу кооперативної або іншої громадської організації і відповідного профспілкового комітету. Рішення про встановлення на облік громадянина, як такого, що потребує покращення житлових умов затверджує виконавчий комітет місцевої ради.

12:28 07.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень