A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Держпраці застерігає! Обережно – ожеледиця!

Держпраці застерігає! Обережно – ожеледиця!

Фахівці ПМУ Держпраці наголошують, що найбільш небезпечною порою року є проміжок січень - березень, особливо тоді, коли відбувається різкий перехід від похолодання до відлиги. Якраз у цей період вуличний (побутовий) травматизм збільшується у 2-3 рази і становить приблизно 15% від загальної захворюваності. Кожен п’ятий такий випадок стає, на жаль, причиною стійкої втрати працездатності.

13:14 31.01.2023

Як українцям не потрапити у трудове рабство

Як українцям не потрапити у трудове рабство

У ранковому ефірі телемарафону ICTV Голова Держпраці Ігор Дегнера розповів, як не потрапити у трудове рабство українцям, які змушені втікати від війни та шукати роботу у чужому місті або за кордоном.

13:10 30.01.2023

Консультація з усиновлення дитини

Консультація з усиновлення дитини

Консультація допоможе вам оцінити свою готовність до усиновлення дитини, зрозуміти деталі процедури, вибрати форму сімейного виховання (опіка, піклування, прийомна сім’я або дитячий будинок сімейного типу).

13:33 29.01.2023

Сесія сільської ради

Сесія сільської ради

Відбулося чергове, двадцять друге, засідання сесії Степанівської сільської ради восьмого скликання. Головувала на засіданні очільниця сільської ради Наталія Бараненко. Розпочали роботу із хвилини мовчання, якою присутні пом'янули всіх захисників нашої держави, які стали до Небесного Війська.

12:24 29.01.2023

Вступ у вищі навчальні заклади ДСНС України

Вступ у вищі навчальні заклади ДСНС України

Роздільнянське районне управління Головного управління ДСНС України в Одеській області проводить конкурсний відбір кандидатів для вступу на денну та заочну форму навчання у вищі навчальні заклади ДСНС України.

13:08 28.01.2023

Спільне засідання постійних комісій сільської ради

Спільне засідання постійних комісій сільської ради

В рамках підготовки до чергової сесії Степанівської сільської ради відбулось спільне засідання постійних комісій сільської ради з питань бюджету, планування, соціально-економічної політики, інвестицій і міжнародного співробітництва та з питань житлово-комунального господарства, управління майном, регуляторної політики, законності, депутатської діяльності та етики. Участь у заході взяла сільський голова Наталія Бараненко. Всі розглянуті питання були внесені до порядку денного сесії.

11:58 27.01.2023

Засідання земельної комісії

Засідання земельної комісії

У засіданні постійної комісії Степанівської сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою та екології навколишнього середовища (голова комісії – Геннадій Келлер) взяла участь сільський голова Наталія Бараненко. Членами комісії було розглянуто низку питань, які були внесені до порядку денного чергової сесії Степанівської сільської ради.

09:30 26.01.2023

Побутові споживачі Одещини забезпечені світлом лише 6 годин на день через низькі ліміти

Побутові споживачі Одещини забезпечені світлом лише 6 годин на день через низькі ліміти

В Одеській області тривають відключення світла, пов’язані з дефіцитом електроенергії після атаки рф 14 січня. НЕК Укренерго щодня встановлює операторам системи розподілу ліміт на споживання електроенергії для збереження роботи енергосистеми.

14:45 25.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень