A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

МОЗ інформує: посилання, які будуть корисні в умовах війни

МОЗ інформує: посилання, які будуть корисні в умовах війни

Боротьба із російськими загарбниками триває. Те, як швидко настане наша перемога, залежить, зокрема, і від того, як ми будемо підтримувати Збройні Сили, медиків та один одного. Для оперативної навігації нижче подаємо посилання, що можуть бути корисними:

09:43 28.08.2022

Облаштування елементарних укриттів у школах громади

Облаштування елементарних укриттів у школах громади

Триває підготовка шкіл до навчального року в умовах війни. Тримаючи під контролем даний процес у Степанівській сільській раді, сільський голова Наталія Бараненко відвідала Яковлівський опорний заклад загальної середньої освіти, де наразі тривають роботи з облаштування найпростішого укриття. На момент візиту Наталії Вікторівни якраз почалось укладання підлоги плиткою.

14:17 27.08.2022

Як порівняти умови кредиту?

Як порівняти умови кредиту?

Перед тим, як оформлювати споживчий кредит, порівняйте пропозиції різних фінансових установ та оберіть для себе найкращий варіант.

10:36 27.08.2022

Як зберегти тепло в оселі?

Як зберегти тепло в оселі?

Не перекривай шлях теплу. Радіаторні екрани, довгі штори чи жалюзі, невдало розташовані меблі, сушарки для білизни перед батареями поглинають до 20 % теплової енергії.

12:28 26.08.2022

Фахівці системи безоплатної правової допомоги фіксують воєнні злочини рашистів

Фахівці системи безоплатної правової допомоги фіксують воєнні злочини рашистів

Мама Тараса померла у нього на руках. Хлопчик залишився з молодшими братиком та сестричкою, яких він зміг вивезти з зони бойових дій… Російські військові вбили чоловіка пані Марини, коли той допомагав людям при евакуації… Майже тиждень пані Оксана разом з дітьми сиділа у підвалі, рятуючись від обстрілів. Доки окупанти не пограбували та не підпалили їхній будинок… Такі історії розповідають українці працівникам системи безоплатної правової допомоги, які допомагають документувати воєнні злочини російських окупантів.

11:32 26.08.2022

Засідання земельної комісії

Засідання земельної комісії

Відбулось засідання постійної комісії Степанівської сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою та екології навколишнього середовища (голова комісії – Геннадій Келлер). В роботі комісії взяла участь сільський голова Наталія Бараненко. В рамках підготовки до чергової сесії сільської ради було розглянуто близько 40 питань порядку денного.

09:36 26.08.2022

Герої не вмирають!

Герої не вмирають!

24 серпня, у день найважливішого державного свята, Степанівський сільський голова Наталія Бараненко та староста Гаївського старостинського округу Світлана Закревська відвідали Лучинське кладовище, де навіки знайшов спокій наш земляк, наш герой - житель Лучинського Максим Жолді. Наталія Вікторівна та Світлана Василівна поклали квіти на могилу захисника та хвилиною мовчання вшанували пам’ять про Максима, якому навіки буде 25. У свій молодий вік він вже встиг стати мужнім бійцем, захищаючи суверенність та незалежність України на сході нашої держави. За відповідальність та героїзм мав почесну нагороду Президента України Володимира Зеленського. А в страшний день, 24 лютого 2022 року, коли на нашу рідну землю прилетіли перші рашистські ракети і розпочалась війна, не задумуючись та не вагаючись, поспішив захищати рідну землю від російського терору. На жаль, не судилось Максиму зустріти Перемогу…

10:11 25.08.2022

Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги!

Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги!

Шановні мешканці Степанівської громади! 23 та 24 серпня, у наші державні свята, на тлі заяв української влади та правоохоронних органів про те, що рашисти можуть вдатися до масованих ракетних ударів, регіони готуються до такого сценарію розвитку подій. У багатьох областях запровадили посилену комендантську годину.

10:22 23.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень