Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

На селекторній нараді

На селекторній нараді

Відбулась селекторна нарада Одеської обласної військової адміністрації з головами районних військових адміністрацій, територіальних громад, районних рад та міськими головами міст обласного значення в режимі відеозв’язку. Участь у нараді взяла і Степанівський сільський голова Наталія Бараненко.

10:33 28.09.2022

Засідання комісії ТЕБ та НС

Засідання комісії ТЕБ та НС

Степанівський сільський голова Наталія Бараненко провела чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Членами комісії були розглянуті актуальні питання сьогодення Степанівської громади. Зокрема, щодо стану найпростіших укриттів для учнів загальноосвітніх шкіл у захисних спорудах цивільного захисту у разі виникнення надзвичайної ситуації (при ракетних та артилерійських обстрілах), щодо заходів зі стабілізації епідемічної ситуації з керованих інфекцій на території Степанівської сільської територіальної громади тощо. З усіх обговорених питань були прийняті рішення та надані рекомендації відповідним структурам із зазначенням строку виконання.

11:52 26.09.2022

Нарада з головами органів місцевого самоврядування

Нарада з головами органів місцевого самоврядування

У Роздільнянській районній військовій адміністрації відбулась робоча нарада з очільниками органів місцевого самоврядування району. В заході взяла участь Степанівський сільський голова Наталія Бараненко.  Керівники громад, спільно з головою районної військової адміністрації Сергієм Приходьком, розглянули важливі для Роздільнянщини питання, що стосувались мобілізаційних заходів, підтримки ЗСУ необхідною технікою, підготовки до опалювального сезону, надання прихистку вимушеним переселенцям тощо.

13:05 25.09.2022

Про затвердження додаткових тимчасових обмежень в межах конрольованих прикордонних районів

Про затвердження додаткових тимчасових обмежень в межах конрольованих прикордонних районів

Наказ начальника Другого прикордонного загону Державної прикордонної служби України полковника Андрія Савчука від 30 серпня 2022 року № 711-аг «Про затверджння додаткових тимчасових обмежень в межах конрольованих прикордонних районів»

15:37 22.09.2022

Порадуй дитині щастя жити в сім’ї!

Порадуй дитині щастя жити в сім’ї!

Прагнучи популяризувати кількість неповнолітніх усиновлених дітей, Норвезьке управління у справах дітей, молоді та сім'ї (BUFDIR) замовило соціальний ролик у креативного агентства Kitchen Leo Burnett. 

15:20 21.09.2022

Шановні мешканці Ангелінівки, Труд-Кутка та Плавневого!

Шановні мешканці Ангелінівки, Труд-Кутка та Плавневого!

Щиро вітаємо вас із Храмовим святом цих прекрасних сіл Степанівської сільської громади - з Різдвом Пречистої Діви Марії! Нехай Богородиця береже вас та ваші сім'ї, рятує під своїм покровом і наповнює ваші серця чистою вірою. Здоров’я вам, добра, душевної благодаті, миру в родинах та в рідній країні.

13:40 21.09.2022

21 вересня відзначається Міжнародний день миру

21 вересня відзначається Міжнародний день миру

Цьогоріч для України це свято має особливе значення, адже нині ми боремося за мир на рідній землі, на нашій Батьківщині. Протягом усієї історії Українська держава великою ціною відстоювала право на своє мирне існування. І в 2022 році мужні та сміливі українці роблять все для того, щоб наші нащадки ніколи не знали війни, не чули звуки сирен, вимушено не покидали власних осель.

11:35 21.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень