A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Перевірка готовності закладів освіти до нового навчального року

Перевірка готовності закладів освіти до нового навчального року

П’ятнадцятого серпня на території Степанівської сільської громади працювала комісія для здійснення перевірки готовності закладів освіти до роботи в 2022-2023 навчальному році. Степанівський сільський голова Наталія Бараненко разом з членами комісії відвідали всі навчальні заклади громади, поспілкувались з їх керівниками, з представниками батьківських комітетів.

17:53 18.08.2022

Увага! Штормове попередження!

Увага! Штормове попередження!

За інформацією Українського Гідрометцентру від 16:00 17 серпня по м.Одеса та Одеській області очікується значний дощ з грозами (І рівень небезпечності, жовтий). Такі погодні умови зберігатимуться упродовж дня.

12:02 17.08.2022

Україна втрачає Героїв...

Україна втрачає Героїв...

Щодня Україна втрачає найкращих своїх синів та дочок, які мужньо та хоробро боронять землю від рашистських загарбників. Днями у місті Одеса проводжали в останню путь нашого захисника, який воював за Україну в цій жорстокій війні, бійця який віддав життя за нашу Батьківщину – Євгена Миколайовича ПРУДНІКОВА. 

11:13 17.08.2022

Відбулася перевірка закладів освіти

Відбулася перевірка закладів освіти

У Степанівській сільській громаді робочий тиждень розпочався з перевірки закладів освіти до роботи у новому навчальному році. Сільський голова Наталія Бараненко разом зі спеціалістами-членами комісії для здійснення перевірки готовності закладів освіти до роботи в 2022-2023 навчальному році відвідали школи та садочки. Керівники закладів повідомили про готовність до роботи, особливу увагу приділяючи головним вимогам сьогодення - безпеці всіх учасників освітнього процесу під час можливої загрози в умовах воєнного часу.  Детальніше про результати комісії повідомимо згодом.

17:47 15.08.2022

Довідка про доходи пенсіонера

Довідка про доходи пенсіонера

Довідка про доходи пенсіонера може знадобитися: у разі виїзду за кордон для підтвердження доходів; отримання пенсійного посвідчення; оформлення субсидій; переведення пенсійних виплат за кордон.

13:03 15.08.2022

Щодо правил безпечної поведінки під час можливих надзвичайних подій та аварій

Щодо правил безпечної поведінки під час можливих надзвичайних подій та аварій

РЕКОМЕНДАЦІЇ Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Одеської обласної державної адміністрації щодо дій населення за сигналом оповіщення "УВАГА ВСІМ"

10:13 13.08.2022

До уваги одеситів та мешканців Одеської області!

До уваги одеситів та мешканців Одеської області!

В особисті повідомлення багатьох керівників підприємств, приватним особам та на електронну адресу компаній і організацій, в чергове, надходить фейковий лист-звернення ніби-то від Одеської обласної військової адміністрації (на фото) за підписом Максима Марченка, з проханням взяти участь у програмі гуманітарної допомоги Збройним Силам України.

11:36 12.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень