A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ «ГВАРДІЇ НАСТУПУ», ЩОБ НАБЛИЗИТИ ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ

ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ «ГВАРДІЇ НАСТУПУ», ЩОБ НАБЛИЗИТИ ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ

“Лють” – штурмова бригада МВС складається з відважних та мотивованих бійців, готових захистити Україну на всіх фронтах. Основні завдання “Люті” – проведення штурмів, знищення незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій та знищення противника. 

16:42 20.03.2023

Робоча зустріч щодо модернізації шкільної котельні

Робоча зустріч щодо модернізації шкільної котельні

З метою модернізації системи опалення Яковлівського опорного закладу загальної середньої освіти відбулась чергова робоча нарада з вузькопрофільними спеціалістами щодо капітального ремонту шкільної котельні. Зустріч пройшла за участі Степанівського сільського голови Наталії Бараненко, начальника управління земельних відносин, економічного розвитку, інфраструктури та інвестицій сільської ради Ігоря Романенка та начальника відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури та благоустрою виконавчого комітету сільської ради Ірини Короленко.

12:38 20.03.2023

До уваги операторів ринку!

До уваги операторів ринку!

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення, отримане по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 10 лютого 2023 року № 2022.7639-fup 4, стосовно виявлення Salmonella enterica ser. Enteritidis (присутність у 2 з 5 зразків) у курячих четвертинах, що експортувались з Польщі (виробник: Cedrob S.A., Poland; відправник: AMP Logistyka Sp. z o.o., Poland) до України (одержувач: ТзОВ «ВІЗІЯ ТРЕЙД», вул. Надпільна, 261/101, м. Черкаси).

12:09 20.03.2023

Для власної справи — держпослуги на Гіді

Для власної справи — держпослуги на Гіді

Сьогодні економічний фронт як ніколи важливий. Ось чому бізнесу потрібно працювати там, де це можливо. А ідейним українцям — сприймати це як зелене світло до втілення мрій і планів про власну справу чи належно оформлену роботу.

10:55 20.03.2023

До уваги мешканців Марківки!

До уваги мешканців Марківки!

АТ «Одесагаз» повідомляє про проведення робіт по заміні шафового газорозподільного пункту № 57, розташованого по вулиці Садовій у с. Марківка, на ШГРП із сучасним газорегулюючим обладнанням.

10:31 20.03.2023

Попередження щодо самовільного випалювання сухої рослинності

Попередження щодо самовільного випалювання сухої рослинності

Відповідно до приписів статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах без дотримання порядку, встановленого центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища, -

09:56 20.03.2023

Пам’яті Героя Євгена Бойка

Пам’яті Героя Євгена Бойка

16 березня Степанівська громада живим коридором пошани та вдячності зустрічала земляка, Героя Євгена Бойка, якого востаннє привезли додому, у рідне село Марківку. Не описати словами той нестерпний біль, який заполонив наші серця. Страшна війна, безжальна та безглузда, забирає в нас найкращих…

15:04 18.03.2023

ГВАРДІЯ НАСТУПУ: ЗАЛИШИЛОСЬ 2 ТИЖНІ, ЩОБ ЗРОБИТИ СВІЙ ОСТАТОЧНИЙ ВИБІР НА КОРИСТЬ БОРОТЬБИ ТА СВОБОДИ

ГВАРДІЯ НАСТУПУ: ЗАЛИШИЛОСЬ 2 ТИЖНІ, ЩОБ ЗРОБИТИ СВІЙ ОСТАТОЧНИЙ ВИБІР НА КОРИСТЬ БОРОТЬБИ ТА СВОБОДИ

Нагадуємо, Гвардія наступу – це вісім штурмових бригад МВС України, шість з яких створюються в складі Національної гвардії України й по одній бригаді – в складі Національної поліції та Державної прикордонної служби.

13:41 18.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень